Ekrem İmamoğlu'ndan Karagümrük'e ziyaret
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Salı, Ağustos 18 2020
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, playoff müsabakalarında şampiyon olarak Spor Toto Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren Fatih Karagümrük Spor Kulübü'ne ziyarette bulundu.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, zorlu bir sezonun ardından TFF 1. Lig’den Süper Lig’e çıkıp, İstanbul’un 6’ncı temsilcisi olmaya hak kazanan Karagümrükspor’a tebrik ziyaretinde bulundu. Daha önce Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Kasımpaşaspor ve Başakşehirspor’u ziyaret ettiğini hatırlatan İmamoğlu, “Hem eksiğimiz kalmasın hem de önümüzdeki sezonda Karagümrükspor’a nice başarılı yıllar diliyorum. İnşallah kalıcı olurlar Süper Lig’de” dedi. İmamoğlu, Kulüp Başkanı Süleyman Hurma’nın, “Türkiye’de dikili ağacı olmayan tek kulübüz; desteğinizi bekliyoruz” sözlerine, “Tesis işi, kulüpler için önemli. Biz, tesisleşme konusunda adım atan her kulübe destek olmayı önemseriz. Sizin bu cesaretinize de mutlaka olumlu cevap vermek için arkadaşlarımızla çalışırız; endişe etmeyin” şeklinde karşılık verdi.
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un 6’ncı temsilcisi olarak Süper Lig’e yükselen Karagümrük Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Karagümrükspor Başkanı Süleyman Hurma ve kulüp yöneticileri, İmamoğlu’nu mütevazı tesislerinde ağırladı. Ziyarette İmamoğlu’na, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Murat Yazıcı ve İBB Spor Kulübü Genel Sekreteri Erdem Aslanoğlu da eşlik etti. Kulübün alt yapı sporcuları tarafından çiçeklerle karşılanan İmamoğlu, sohbet ettiği oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Bir süre Karagümrükspor’un maçlarını oynadığı sahayı inceleyen İmamoğlu ve beraberindeki heyet, daha sonra kulüp binasına geçti.
“İnşallah Süper Lig'de kalıcı olsunlar"
Karagümrükspor’un Türkiye’nin en köklü ve tarihi başarılarla dolu kulüplerinden biri olduğunu vurgulayan İmamoğlu, şunları söyledi:
“Yılardır 1. Lig’de, 2. Lig’de mücadele etmiş, başarılı bir kulüp. Bu sene, çok da kimsenin ummadığı değerli bir başarıya imza attı. Burada Sayın Başkan’ın deneyimine ben şahidim futbolu takip eden birisi
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 3 kişeye daha ‘yakalama’ kararı2.Sadettin Saran adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı3.Pınar Türker, AYM’ye başvurdu: İBB davasında çıplak arama iddiası4.Yeneroğlu'ndan, Özel’e hukuk tembihi: Edirne cezaevinde çocuklarıyla yatan kaç anne var biliyor musunuz?5.Zeydan Karalar'ın tutuklu kalmasına gerekçe gösterilen deliller dosyada yokmuş!
6.Kenya'da adam kaçırma girişimi: Eğitimci Mustafa Güngör'ün Türkiye'ye iade riski var!7.17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati dikkat çekti: İşte o saat!8.Hakan Fidan'a AKP'li Ensarioğlu'ndan partiyi karıştıran çıkış: 'Ya görevi bırakır ya da görevden alınır'9.Sadettin Saran suçlamalar için ne dedi? İşte ifadesi...10.İsrailliler Netanyahu hükümetini protesto etti: 'İsrail tarihinin en kötüsü’

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH
ÇOK OKUNAN HABERLER

Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 3 kişeye daha ‘yak...

Sadettin Saran adli kontrol şartıyla serbest bırak...

Pınar Türker, AYM’ye başvurdu: İBB davasında çıpla...

Yeneroğlu'ndan, Özel’e hukuk tembihi: Edirne cezae...

Zeydan Karalar'ın tutuklu kalmasına gerekçe göster...


