Eşi, kayınvalidesi ve kayınçosunu öldüren zanlı Bandırma'da yakalandı


Balıkesir'in Gönen ilçesinde eşi, kayınvalidesi ve kayınçosunu öldüren zanlı Salih Şenses (63) Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler tarafından ilçe girişinde yakalandı.

Olay, bu sabah Balıkesir'in Gönen ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, emekli sağlık personeli Fatma Şenses ile emekli öğretmen Salih Şenses, 6 ay önce 2. evliliklerini yaptı. Ancak aralarında bir süre sonra şiddetli geçimsizlik başlaması üzerine Fatma Şenses, 20 gün önce Biga Caddesi üzerinde bulunan annesi Fatma Yılmaz'ın (82) evine gitti. Eşinin evi terk edip boşanma davası açması üzerine Salih Şenses (63), konuşmak amacıyla kayınvalidesi Fatma Yılmaz'ın konutuna geldi. Konutta eşi Fatma Şenses ve kayınvalidesi Fatma Yılmaz ile tartışan Salih Şenses, üzerinde bulunan silahla kayınvalidesi ve eşini öldürdü.

Daha sonra kayınçosunun çalıştığı Gönen Vergi Dairesi'ne giden Şenses, tartışma sonrası kayınçosu İsmail Yılmaz'ı da (50) vurdu. Şenses, kendisine ait 34 FE 092 plakalı araçla olay yerinden kaçtı.

Zanlının aracıyla Bandırma yönüne kaçtığını belirleyen Gönen İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğüne araç plakası ve şahsın eşkâlini verdi. İlçe girişinde yabancı plakalı araçlar üzerinde uygulama yapan ekipler, Salih Şenses'in kullandığı 34 FE 092 plakalı aracı durdurdu. Şenses intihar girişiminde bulundu ancak polisler tarafından engellendi. Gözaltına alınan Salih Şenses sağlık raporunun ardından Gönen'den gelen ekiplere teslim edildi. CİHAN
<< Önceki Haber Eşi, kayınvalidesi ve kayınçosunu öldüren zanlı Bandırma'da... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER