Mesut Yılmaz'ın Sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cumartesi, Eylül 19 2020
Yurt gazetesi yazarlarından İsmet Orhan'ın "Mesut Yılmaz'ın sağlık durumunun iyiye gitmediği" yönündeki ifadelerinin ardından bir açıklama da Yılmaz ailesine yakın olan eski ANAP Milletvekili Nesrin Nas'tan geldi.
Yurt gazetesi yazarlarından İsmet Orhan'ın sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak Mesut Yılmaz'ın sağlık durumunun iyiye gitmediğini öne sürmüştü. Yılmaz ailesine yakın olan eski ANAP Milletvekili Nesrin Nas, iddiaları yalanlayarak, "Ağır operasyon sonrası iyileşme süreci devam ediyor. Mesut Bey dirençlidir. Bunu da atlatacaktır" dedi.
Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kültür-Turizm Başdanışmanı ve Yurt Gazetesi yazarı İsmet Orhan, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak özel bir hastanede 5 Mayıs'ta beyin ameliyatı geçiren eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın sağlığından umudun kesildiğini açıkladı.
Orhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
"Her şeye rağmen,Medeni duruşu vardı... Cumhuriyet değerlerine saygılıydı... Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın sağlığından umut kesildiğini öğrendim doktorlarından..."
"UMUT FALAN KESİLMEDİ"
Yılmaz ailesine de yakın olan eski ANAP Milletvekili Nesrin Nas, Mesut Yılmaz'ın durumunun kötüye gittiği yönündeki iddiaları yalanladı. Haberleri "Umut falan kesilmedi" sözleriyle yalanlayan Nas, "Ağır operasyon sonrası iyileşme süreci devam ediyor. Mesut Bey dirençlidir. Bunu da atlatacaktır" dedi.

2017 yılında oğlu Yavuz Yılmaz'ı kaybeden Mesut Yılmaz, bu sene beyin ameliyatı geçirmiş ve sağlık durumunun iyi olduğu ifade edilmişti. 72 yaşındaki Mesut Yılmaz Anavatan Partisi kurucu üyeleri arasında yer a
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Aile birleşimi vizesinde Türkler Almanya'da ilk sırada2.12 yaşındaki çocuk, okul müdürünü gözünü kırpmadan vurdu! İşte o kare...3.Özel'e Meriç tepkisi artıyor: '15 Temmuz militanlığına soyunmuş'4.Moskova bambalı saldırıyla sarsıldı: Rus general hayatını kaybetti5.Ünlüleri sarsan uyuşturucu skandalına Okan Buruk'un da adı karıştı! Savcılıktan açıklama geldi
6.Altın yüzde 67,5'lik artışla rekor kırdı7.Vekiller birbirine girdi, Meclis ringe döndü8.72 kilo altın nerede? CHP'li Murat Emir belgeleriyle paylaştı!9.Uyuşturucu soruşturması: Mal varlığına el konulan iş adamının şöförü herşeyi anlattı!10.Trump özel elçi atadı, Grönland krizinde tansiyon yükseldi!

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK
ÇOK OKUNAN HABERLER

Aile birleşimi vizesinde Türkler Almanya'da ilk sı...

12 yaşındaki çocuk, okul müdürünü gözünü kırpmadan...

Özel'e Meriç tepkisi artıyor: '15 Temmuz militanlı...

Moskova bambalı saldırıyla sarsıldı: Rus general h...

Ünlüleri sarsan uyuşturucu skandalına Okan Buruk'u...


