Fuat Avni yazdı, WikiLeaks paylaştı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazartesi, Aralık 7 2015
Gizli belge ifşaatlarıyla ünlü internet sitesi WikiLeaks, Twitter fenomeni Fuat Avni’nin Rus uçağı iddiasına yer verdi.

Gizli belge ifşaatlarıyla ünlü internet sitesi WikiLeaks, Twitter fenomeni Fuat Avni’nin ‘1 Kasım seçimleri öncesinde seçim sonuçlarından endişelenen Türkiye yönetiminin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rus savaş uçaklarına saldırı planladığı’ iddiasını Twitter’da paylaştı.
Twitter fenomeni Fuat Avni, 12 Ekim’deki bir tweet’inde 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimden çok korktuğunu ve iç savaş çıkarmanın yanı sıra Rus jetlerini düşürüp ülkeyi fiilen savaşa sokmayı bile düşündüğünü' yazmıştı.
WikiLeaks, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Fuat Avni’nin tweet’iyle beraber “Rus uçağı düşürülmeden 6 hafta önce, Türk kaynak Twitter’de Rus uçağını düşürme planlarını mı açıklamıştı” mesajını paylaştı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Rezan Epözdemir, Terim'e neden 5 buçuk milyon TL transfer etti?2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”4.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'5.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







