Arzu Yıldız hakkında flaş karar
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Mart 30 2016
Gazeteci Arzu Yıldız hakkında Cumhurbaşkanı’na hakaretten yargılandığı davada flaş bir gelişme yaşandı.

Gazeteci Arzu Yıldız hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve o dönemde Adalet Bakanı olan Kenan İpek ile yine aynı dönemde Adalet Bakanlığı müsteşarı olan Basri Bağcı’ya hakaret ettiği gerekçesi ile yargılandığı davanın görülmesine devam edildi.
Ankara 3. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki davanın ikinci duruşmasına Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, Kenan İpek ve Basri Bağcı’nın avukatı katıldı. Arzu Yıldız’ın avukatı ise mazeret bildirerek duruşmaya katılmadı. Sanık Arzu Yıldız ise duruşmaya katılmadı.
Müşteki avukatları, sanığın ifadesinin alınmasının ardından beyanda bulunacaklarını dile getirdiler. Taleplerin ardından Ankara 3. Asliye Ceza Mahkemesi ara kararını açıkladı. Arzu Yıldız hakkında zorla getirilme kararı veren mahkeme, duruşmayı Mayıs’a erteledi.
CİHAN
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Covid aşıları öldürüyor mu? 4 yıllık araştırmanın sonuçları açıklandı2.Dünya bu iddiayı konuşuyor: ABD Maduro'yu kaçırırken kan kusturan gizemli bir silah kullandı!3.İngiliz medyası yazdı: 'Trump, Grönland için orduya talimat verdi'4.ABD'de protesto dalgası: 50 eyalette binler sokağa çıkıyor5.Maduro'dan oğlu aracılığıyla ilk mesaj: 'Ben bir savaşçıyım'

ABDULLAH AYMAZ

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







