Ahmet Keleş'in yalanlarına öz ağabeyi sert çıktı!

Havuz medyasının Hizmet Hareketine yönelik iftira ve yalanlarına başvurduğu isimlerden Ahmet Keleş'e ailesi tarafından yalanlama geldi...

Ahmet Keleş'in Camiaya yönelik yalanlarına abisi sert çıktı!

Hizmet Hareketi’ni karalamak için her yolu deneyen havuz medyası, bu defa da Risaleleri ve Üstad Bediüzzaman’a hakaret eden Dicle Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Keleş’in beyanlarına sarıldı.

Hükümet yanlısı havuz medyasının iftira ve yalan dolu sözlerine geniş yer verdiği Ahmet Keleş'e öz ağabeyi sert çıktı. 'Kendisinin tam bir psikolojik hasta olduğunu düşünüyorum' diyen ağabey Keleş, 'Bu ifadeler, bu iftiralar tamamen deli saçması. Bunları aynen kendisine iade ediyorum' dedi. Kardeşi Ahmet Keleş'in yaptığı bu iftira dolu açıklamalardan dolayı Keleş sülalesi olarak büyük bir şok yaşadıklarını belirten ağabey, milyonları kucaklamış böyle büyük bir cemaate atılan söz konusu iftiraları ailecek reddettiklerini ve bu iftiraların kesinlikle doğru olmadığını söyledi. 

"BEDİÜZZAMAN'IN ESERLERİNE DE DELİ SAÇMASI DEMİŞTİ"

Ağabey Keleş'in yaptığı açıklamaya göre, Camianın sözde 'işleyiş şemasını' deşifre ettiğini iddia eden, akla ve vicdana sığmayacak karalama ve iftiralarda bulunan Ahmet Keleş'in Üstad Bedüzzaman'a da 'Onun kitaplarında yazdıkları öyle kalbe ilham olmuş falan değil. Deli saçması bunlar.' dediği ortaya çıktı. '20 yıl anlattığı iman hakikatlerine şimdi deli saçması diyor. Kendisi psikolojik bir hasta. Hizmet Camiasından ayrıldığında bunalıma girmişti. O zaman söylediği tuhaf sözlerle kendisinde olmadığı kanısına varmıştım. Tam bir hezeyan yaşıyordu.' diyen Ağabey Keleş, kardeşinin maddi çıkarlar için bu hale gelmiş olabileceğini de vurguladı: 

"YA PARA YA MEVKİ TEKLİF ETMİŞLERDİR"

'Kardeşimin Hizmet Camiasından ayrılmasını maddi çıkarlara bağlıyorum. Havuz medyasına yaptığı açıklamalarda da bir çıkar olduğunu düşünüyorum. Gerçekleri tamamen saptırarak bu denli Hizmet'e yüklenmesinin sebebi olarak, ya belli bir para ya da bir mevki teklif etmiş olabileceklerini düşünüyorum. Kendisinin maddiyata sempatisi var' dedi.

Tahsil sahibi bir insanın gerçekleri bu kadar çarpıtarak, bu denli hayal ürünü ifadeleri kullanmasının normal olmadığını dile getiren ağabey Keleş, 'milyonların gönül verdiği bir Camiada sadece bir iki kişi mi akıllı, sadece bunlar mı zeki de cemaatin kötü olduğunu fark edip açıklama yapıyorlar? Hayır, bunların belli zaaflarını tespit edip kullanıyorlar ve o şekilde medya önüne çıkartıp konuşturuyorlar.' şeklinde konuştu. 

"ABİSİNİN CENAZESİNE DAHİ GELMEDİ Kİ TAZİYE BEKLESİN"

Kardeşinin, '20 yıldır cemaat içinde oldum. Annem vefat etti. Fethullah Gülen bir taziye mesajı bile göndermedi' sözlerine de değinen ağabey Mehmet Keleş, kardeşinin yıllardır ailesiyle doğru düzgün görüşmediğini, annesini yatalak hastayken bir kere görmeye gelmediğini, ağabeyi vefat ettiğinde cenazesine dahi katılmadığını açıkladı: 'Kendisi yıllardır ailesiyle doğru düzgün görüşmüyor. Ağabeyiyle yıllarca konuşmadı, vefatında cenazesine de gelmedi. 3,5 sene yatalak yatan annesini kaç defa ziyaret etti acaba? En yakın arkadaşları dahi bu tavrından solayı ona taziyede bulunmadı. Bayramda dahi ailesiyle görüşüyor mu acaba? "

"HİZMETİN BAŞINA GEÇİRİLMEK ÜZERE BİRİLERİNDEN SÖZ MÜ ALDI?"

Ailece yıkıldıkları konulardan birinin de kardeşinin Fethullah Gülen Hocaefendi'ye dil uzatması olduğunu söyleyen ağabey Keleş, 40 yıldır ağzından Allah ve Peygamber lafzı düşmemiş bir insana sahte alim denmesinin altında farklı niyetler olduğunu vurguladı: 'Hocaefendiye sahte alim diyor. Hocaefendi'nin 40 yıldır ağzından dünya namına tek bir kelime çıkmamıştır. Bu denli yaşana bir insana 'hiç bir zaman alim olmadı ki' diyenin ben aklından ve fikrinden şüphe ederim. Alim olarak kendisini görüyor sanırım. Hizmeti kademelere ayırdığı o sözde şemayla yapmak istedikleri, hizmeti bu şekilde gruplandırarak parçalamak istemeleridir. Acaba kendisi hizmetin başına geçirilmek üzere söz mü aldı ki, hizmeti bu şeklide kademelendiriyor?

KARDEŞİNE ÇAĞRIDA BULUNDU

Kardeşinin bu yaptıklarının tamamen ihanet olduğunu dile getiren Mehmet Keleş, kardeşine ve Hizmet Camiasına gönül vermiş insanlara bir de çağrıda bulundu: 'Allah'a inanıyorsan, dinini diyanetini biliyorsan, milyonların kabul ettiği o Alim'e karşı birazcık merhametli ve vicdanlı ol. Hizmetteki kardeşlerime de sesleniyorum, biz size sonuna kadar güveniyoruz, onuna kadar inanıyoruz. Canımızı, malımızı bu hizmete feda ediyoruz.  

SAMANYOLUHABER.COM

<< Önceki Haber Ahmet Keleş'in yalanlarına öz ağabeyi sert çıktı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER