Havuz medyasının ibretlik balık hafızası!

Yalan haberlerle tepki toplayan "havuz" medyasının balık hafızası yine ibretlik skandal manşetlerle gözler önüne serildi...

Havuz medyasının ibretlik balık hafızası!

17 Aralık yolsuzluk operasyonundan beri hizmet hareketini ‘CIA’ya hizmet eden Amerikancıörgüt’ diye suçlayan havuz medyası bugün karar değiştirdi.

Havuz medyasının asılsız iddiasına göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan NATO zirvesinde görüştüğü Obama’ya cemaate karşı ortak operasyon teklifinde bulundu. 17 Mart 2014 tarihli manşetinde ’50 milyar doları var, CIA’ya hizmet ediyor’ diyen Akşam gazetesi bugünkü manşetinde ‘Paralel’e karşı MİT CIA ortaklığı’ başlığını atarak cemaate karşı Obama Erdoğan ittifakından bahsetti.

Aylardır CIA’ya hizmet etmekle suçladıkları cemaate şimdi MİT-CIA işbirliğiyle operasyon yapılacağını duyurdu. Havuz medyasının diğer yayın organları da aynı telden çalmaktan geri durmadı. Star gazetesi ve Yeni Şafak da daha önce Amerikan ve CIA ajanlığıyla suçladıkları hizmet hareketine karşı MİT-CIA ortaklığını manşete taşıdı. Balıkların hafızasının 5 saniye öncesine kadar hatırlayabildiği göz önüne alındığında, yaşanan ibretlik çarkı görenler "Havuz medyasının hafızası da galiba 5 ay gerisine kadar hatırlayabiliyor." dedi. Arşivler ile karşılaştırıldığında skandal iftira yumağı gözler önüne saçıldı..



(Zaman)

<< Önceki Haber Havuz medyasının ibretlik balık hafızası! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER