İran uzmanı MİT'çinin sır ölümü!

Ankara'da yaşayan İran Uzmanı MİT'çi Recep Albayrak, Kütahya'da mezarlıkta ölü bulundu. Yakınları, Albayrak'ın "Türklerin İran"ı isimli kitaptan dolayı öldürülmüş olabileceğini öne sürdü.

İran uzmanı MİT'çinin sır ölümü!

Kütahya'da bir mezarlıkta ölü bulunan Recep Albayrak'ın İran uzmanı emeli MİT Bölge Müdürü olduğu ortaya çıktı. Şok olay önceki gün Simav'ın Demirciköy beldesinde yaşandı. Bugün Gazetesi'nde yer alan habere göre, olay, mezarlıkta cesedi gören vatandaşların jandarmaya haber vermesiyle ortaya çıktı. Yapılan incelemede, cesedin Dr. Albayrak'a ait olduğu belirlendi. Albayrak'ın  öldüğü yerin aile kabristanlığı olduğu öğrenildi. Albayrak'ın kesin ölümü otopsinin ardından netlik kazanacak. Savcılık da olayla ilgili soruşturma başlattı.

EŞİ: İNTİHAR ETMEZ

MİT görevlisi olarak İran'da görev yapan ve iyi derecede Farsça bilen Albayrak'ın, 15 Mart'ta 'Türklerin İran'ı' isimli kitabı yayımlanacaktı. Yakınları, ölümünün arkasında bu kitabın olabileceğini öne sürdü.  İran, Afganistan, Özbekistan gibi kritik yerlerde görev yapan ve Türkiye'de Ortadoğu'yu en iyi bilen isimlerden biri olarak gösterilen Dr. Recep Albayrak'ın eşi Hülya Albayrak, "Son bir aydır sürekli konferanslara gidiyordu. Dün akşam (önceki gün) da 'konferansa gidiyorum' diye evden çıktı. Kütahya'da saat 21.00'den sonra otobüs bulunmuyor. Arabası da yok. Simav'a gitmesi mümkün değil. Kesinlikle intihar etmiş olamaz." dedi.

ALBAYRAK İSİMLİ YOLCU YOK

Ankara'dan Kütahya'ya yolcu taşıyan tek firma olan Kütahya Seyahat'ten yapılan açıklamada da en erken sabah 08.00'de kalkan otobüste Recep Albayrak isimli bir yolcunun bulunmadığı belirtildi.
<< Önceki Haber İran uzmanı MİT'çinin sır ölümü! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER