İstanbul'da korkutan yangın

Sarıyer Çayırbaşı’nda bulunan Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın çatısında yangın çıktı.

İstanbul'da korkutan patlama

Sarıyer'de Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı içindeki bir binada, yangın çıktı. Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda depo olarak kullanıldığı belirtilen bölümde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, yangının elektrik kontağından çıktığını söyledi.


Vali Mutlu , "Sahil Güvenlik-Marmara Bölge Komutanlığı'nın giyim ve kırtasiye deposunda elektrik kontağından dolayı çıkan yangın kontrol altına alınmıştır" dedi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ,Sarıyer'deki Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda çıkan yangınla ilgili konuştu. Feshane'de düzenlenen Kahramanmaraş günlerine katılan Mutlu, habercilerin bu yöndeki sorularını yanıtladı. Yangının malzeme deposunda elektrik kontağından çıktığının belirlendiğini söyleyen Vali Mutlu," Elbiselerin kırtasiye ve diğer malzemelerin bulunduğu bölümde bir depo. Çatı katında ağırlıklı olarak çıktı. Ama can kaybı ve yaralı olmaması sevindirici. Yangın süratle kontrol altına alındı. Şu anda da tamamen söndürüldü. Tamamen malzeme deposu. Elbise, kırtasiye diğer bir takım malzemelerin konulduğu bir depo" diye konuştu.

<< Önceki Haber İstanbul'da korkutan yangın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER