İşte sözün bittiği görüntü

Son dönemde yaşanan iş kazaları dikkat çekiyor. TPAO'ya ait İş Güvenliği Başmühendisliği binasının inşaatındaki manzara aslında durumu gayet iyi özetliyor.

İşte sözün bittiği görüntü

Sadece küçükler değil büyüklerde de, sadece özelde değil devlette de iş güvenliği sıfır!

Torunlar İnşaat'ın rezidansında meydana gelen kazanın üzerinden henüz bir hafta geçmişken dün de iş kazasında 5 işçi daha hayatını kaybetti. 'Okur teftişte' kampanyası başlatan Radikal'e gönderilen bir mail ve fotoğraf içler açısı durumu ortaya koydu. Radikal'in bugün yayınladığı fotoğrafların arasında bir tanesi öyle dikkat çekici ki, gerçekten 'Pes doğrusu' dedirden türden. TPAO'nun yani devletin bir kurumunun yaptığı inşaattaki koşullar akıllara durgunluk veriyor. Devletin işinde bile en kötü koşullardaki inşaatlardan bir fark bulunmuyor. Üstelik asıl akıl tutulmasına yol açan şey, söz konusu inşaatın İş Güvenliği Başmühendisliği binası olması. Sözün bittiği yer...

İşte herkesi şoke eden  inşaat manzarası...


İŞ GÜVENLİĞİ BİNASINDA BİLE BU OLURSA...


Okur Radikal'e gönderdiği  mailinde şöyle diyor: "Bu inşaat Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Batman Bölge Müdürlüğü’nün İş Güvenliği Başmühendisliği inşaatıdır. Asıl komedi bu ya; amacı işçiye sağlıklı çalışabileceği bir ortam hazırlayıp bütün kişisel koruyucu donanım malzemelerini sağlamak olan İş Güvenliği Başmühendisliği maalesef kendi binasının inşaatında çalışan işçinin güvenliğini bile sağlayamamaktadır."

<< Önceki Haber İşte sözün bittiği görüntü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER