Kaynak Holding'den önemli açıklama

Kaynak Holding, havuz medyası tarafından "baskın" şeklinde çarpıtılarak yansıtılan vergi incelemesiyle ilgili kamuoyuna açıklamada bulundu.

Kaynak Holding'den önemli açıklama

Bugün Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu tarafından şirketin ticari faaliyet alanları ile ilgili vergi incelemesi başladığını açıklayan Kaynak Holding Başkanı Naci Tosun, yıllardan beri kurumlar vergisi rekortmenler listesine giren kurumların, ilgili makamlar nezdinde seçkin mükellefler statüsünde yer aldığını hatırlatarak, havuz medyasında çıkan haber ve yorumları yalanladı.

İşte yapılan o açıklama:

"Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu tarafından şirketimizin ticari faaliyet alanları ile alakalı 26 Mart 2014 tarihi itibariyle bir vergi incelemesine başlanmıştır. 

Birçok iştiraki itibariyle bağlı bulunduğu vergi daireleri nezdinde yıllardan beri kurumlar vergisi rekortmenler listesine giren kurumlarımız, ilgili makamlar nezdinde seçkin mükellefler statüsünde yer almıştır.

Bu itibarla, gün içerisinde bir takım medyada konu ile ilgili yapılan haber ve yorumlar gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Naci Tosun
Yönetim Kurulu Başkanı
Kaynak Holding

<< Önceki Haber Kaynak Holding'den önemli açıklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER