Marjinal gruplar ne bayrak tanıdılar ne de insan!

Ankara Emniyeti 'Gezi' protestolarının Ankara'daki mobese görüntülerini basınla paylaştı.

Marjinal gruplar ne bayrak tanıdılar ne de insan!

  • Ankara'daki olaylarda yaşananların görüntüleri ortaya çıktı.
  • Marjinal gruplar provokasyon amacıyla Türk bayrağını ateşe verdiler. 
  • Marjinal bir grubun farklı görüşteki bir protestocuyu linç girişimi de görüntülere yansıdı.

Başkent'teki Taksim Gezi Parkı olaylarından mobeselere korkutan görüntüler yansıdı. İşte onlardan biri. Marjinal bir grup provokasyon amacıyla Türk bayrağını ateşe atıyor. Çoğu yanan bayrağı duyarlı bir gösterici ateşten alıp söndürüyor ve yüksek bir yere koyuyor. 


Bir başka görüntüde ise Kızılay'ın göbeğinde marjinal bir grup, farklı görüşte olduğunu farkettikleri başka bir göstericiyi linç etmeye çalışıyor.  Bir anda onlarca marjinal gösterici, bir kişinin üzerine yükleniyor. Neyseki duyarlı göstericiler araya girip bu linç girişiminin önüne geçiyor. 

Diğer görüntülerde ise bir vatandaşa ait araç var. Camları kırılmış, üzerine yazılar yazılmış. Marjinaller tarafından devrilmeye çalışılıyor. Yine duyarlı göstericiler devreye girip zararın daha da büyümesini engelliyor.

Başka bir görüntüde ise bir kepçe var. Şoförü terk etmiş. Provokatörler bir şekilde kepçeyi çalıştırıp hareket ediyor. Sıhhiye köprüsünün altından eylemlerin merkezi Kızılay'a doğru hareket ediyor. 

Bir diğer görüntü ise bir belediye aracının kameralarına ait. Marjinal göstericiler otobüse saldırıyor. İşte o anlarda yaşanan büyük korku otobüsün kamerasına bu şekilde yansıyor. Otobüstekiler aracın arka tarafına ilerleyip bir şekilde kendilerini korumaya çalışıyor.

<< Önceki Haber Marjinal gruplar ne bayrak tanıdılar ne de insan! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER