Şanlıurfa'da cinayet gerginliği

Yan bakma tartışması kanlı bitti.

Şanlıurfa'da cinayet gerginliği

Şanlıurfa'da oğlunu döven kişilerle tartışan baba, av tüfeği ile vurularak öldürüldü. Olay üzerine ölen kişinin yakınları cinayet şüphelilerine ait 2 evi ateşe verdi. Gerginliğin sürdüğü mahallede polis güvenlik önlemlerini arttırdı.


Şanlıurfa'da gerginliğe sebep olan olay, 21 yaşındaki Mustafa Kaya'nın dövülmesi ile başladı. İddiaya göre, mahallede dolaşan Kaya ile Sevda D., Şahin D. ve Ali K. arasında 'yan bakma' sebebiyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada Kaya, 3 kişi tarafından dövüldü.

Oğlunun dövüldüğünü öğrenen baba Halil Kaya ise öfkelenerek 2 sokak ileride oturan 3 kişinin yanına gitti. Burada çıkan kavgada kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tüfekten çıkan saçmalar sonucu vurulan Halil Kaya olay yerinde hayatını kaybetti, oğlu yaralandı. 

Olayın ardından kaçan 3 zanlı kayıplara karıştı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda ise 3 av tüfeği ele geçirildi. 

Olaylar bu kadarla da kalmadı. Kaya'nın ölmesinin ardından ailenin yakınları sabah saatlerinde olayın şüphelilerine ait olduğu ileri sürülen 2 evi ateşe verdi. 

İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürdü. Polis ekipleri, yangınları çıkaran kişilerin bulunması için çalışma başlatırken, yeni gerginliklere karşı mahallede önlem alındı.
<< Önceki Haber Şanlıurfa'da cinayet gerginliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER