Uçaktaki MHP'li Koray Aydın, Sümeyye Erdoğan'ı anlattı

Başbakan Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile aynı uçakta İstanbul'a seyahat eden Koray Aydın anlattı..

Uçaktaki MHP'li Koray Aydın, Sümeyye Erdoğan'ı anlattı

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun gerekleştiği 17 Aralık sabahı, Başbakan Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile aynı uçakta seyahat edenler arasında MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın da vardı. Aydın, "Hiç kimse ile konuşmadı ve sürekli iPad ile ilgilendi. Doğrusu, böyle bir olaya tanıklık ettiğimi bilmiyorum." dedi..

Hürriyet'te yer alan habere göre; MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, yolsuzluk ve rüşvet operasyonun yapıldığı 17 Aralık sabahı Başbakan Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile aynı uçakta İstanbul'a seyahat etti. 

TK-2123 sefer sayılı Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul uçağı ile sabah 09.00’da gerçekleştirdiği uçuşu şöyle anlattı: 

"Trabzon parti yöneticisi bir arkadaşımız vefat etmişti. Ankara’dan direkt uçuş bulamadım. THY ile Sabiha Gökçen Havalimanı’na uçtum. Ben ikinci sıradaydım, çaprazımdaki iki koltuk da boştu. Sümeyye Hanım ile bir arkadaşı geldi yanıma. Hiç kimse ile konuşmadı ve sürekli iPad ile ilgilendi. Doğrusu böyle önemli bir olaya tanıklık ettiğimi bilmiyordum." dedi..
<< Önceki Haber Uçaktaki MHP'li Koray Aydın, Sümeyye Erdoğan'ı anlattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER