Hacılar Belediyesi'nde maaşlara yüzde 15 artış


Kayseri Hacılar Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında, toplu sözleşme imzalandı. Üç yıllık imzalanan toplu iş sözleşmeye göre, belediye çalışanlarının maaşları her yıl yüzde 15 artırılacak.

Hacılar Belediyesi'nde düzenlenen törene, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, Şube Sekreteri Feyyaz Ünal, Daire Müdürleri, işçi temsilcisi Fevzi Turhal ve işçiler katıldı.

Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, Hacılar Belediyesi ile bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin anlaşma ile sonuçlandığını söyledi. Başkan Çelik, "Toplu sözleşmemiz üç yıllık olup her yıl için yüzde 15 zam yapılacaktır. Hacılar Belediyesi, işçilerimizin çalışma şartları açısından en huzurlu belediyelerimizden biridir. Toplu sözleşmenin imzalanmasında emeği geçen başta Başkanımız Doğan Ekici'ye, Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan'a, daire müdürlerine ve işçi Temsilcisi Fevzi Turhal'a teşekkür ederim. Toplu sözleşmenin hayırlara vesile olmasını dilerim." dedi.

Belediye Başkanı Doğan Ekici ise yapılan sözleşme görüşmelerinin kısa zamanda anlaşma ile sonuçlandığından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Başkan Ekici, sözlerine şöyle devam etti: "Biz her zaman işçi arkadaşlarımızın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bu sözleşmede emeği geçenlere teşekkür ediyor hayırlara vesile olmasını diliyorum." CİHAN
<< Önceki Haber Hacılar Belediyesi'nde maaşlara yüzde 15 artış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER