Hurdaya dönen otomobilden sağ kurtuldu


Ankara'da kontrolü kaybolan bir otomobil, yol kenarındaki ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobilin sürücüsü, kazadan sağ kurtuldu.

Kaza, saat 22.30 sıralarında Karşıyaka Mezarlığı 1 nolu kapının önünde meydana geldi. İddiaya göre 06 RVL 64 plakalı otomobilin ismi öğrenilemeyen sürücüsü, seyir halindeyken bir anda aracının kontrolünü kaybetti.

Direksiyon hâkimiyeti kaybolan otomobil, yol kenarındaki ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen aracın sürücüsü de içeride sıkıştı. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. Bir süre sonra kaza yerine gelen polis ekipleri, yeni biri kazanın oluşmaması için çevre güvenliğini alırken, itfaiye ekipleri de yaralı sürücüyü bulunduğu yerden kurtarmak için çalışmalara başladı. Çalışmalar sonucunda aracın kapısı kesilerek sürücü bulunduğu yerden kurtarıldı. Ambulansla hastaneye kaldırılan sürücünün durumunun iyi olduğu, çarpmanın etkisiyle vücudunun bazı yerlerinde kırıklar oluştuğu öğrenildi.

Polis kazayla ilgili inceleme başlattı. CİHAN
<< Önceki Haber Hurdaya dönen otomobilden sağ kurtuldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER