'İktidar, saltanatını kaybetmemek için her türlü seçim hilesine başvurabilir'


ANTALYA (CİHAN)- CHP Antalya Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, siyasi iktidarın koltuğu bırakmamak için 7 Haziran'da her türlü seçim hilesine başvurabileceği uyarısında bulundu.

Parti binasında açıklama yapan Öztürk, siyasi iktidarın, Meclis'teki çoğunluk gücüne bağlı torba yasaya koyarak çıkardığı antidemokratik yasalarla ülkenin polis devletine dönüştürüldüğünü vurguladı. 7 Haziran'ın ülkenin 'ya hukuk devleti ya da polis devleti' olma noktasında son seçimi olduğunu kaydeden Öztürk, gelecek kuşakların özgürce yaşaması için her CHP'linin; seçimde oy verilirken, sayım yapılırken, tutanağa geçirilirken ve il ve ilçe seçim kurumlarına çuvallar teslim edilirken hep uyanık olmaları uyarısında bulundu.

Öztürk, şunları dile getirdi: "Eğer bir anket şirketi, siyasi iktidarın oylarının düştüğünü kamuoyuna deklare ettiğinde hemen maliye baskın yapıyorsa ülkemizin geldiği durum çok vahim durumda demektir. Siyasi iktidar, üzerinde oturduğu saltanat kayığının altından kayıp gitmemesi için her türlü seçim hilesini yapacak demektir. Onun için her CHP'liye sandıklara sahip çıkmada büyük sorumluluk düşüyor. Oylarımıza ve sandıklara çocuklarımızın geleceği için sahip çıkmak zorundayız. İç güvenli paketi yasalaşırsa 'elveda demokratik cumhuriyet' diyerek 'merhaba polis devleti, tek adam rejimi' diyeceğiz. Onun için sandığa sahip çıkmak zorundayız. Sandığa sahip çıkmazsak gelecek nesiller bunun hesabını bize sorar." CİHAN
<< Önceki Haber 'İktidar, saltanatını kaybetmemek için her türlü seçim... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER