İmamoğlu: Eline Kur'an'ı alıp siyaset yapanları Allah ıslah etsin
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Cumartesi, Mart 16 2024
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çekmeköy - Sultanbeyli metro hattının 1. etap açılışında konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çekmeköy - Sancaktepe - Sultanbeyli Metro Hattı Çekmeköy - Samandıra 1. Etap Açılışı'nda konuştu.
"Biz buyrukla iş yapmadık" diyen Ekrem İmamoğlu, metro hattının projesinin iktidar tarafından durdurulduğunu hatırlattı.
"Tam 10 metro inşaatı belirli sürelerde durduruldu" diyen İmamoğlu, iktidarın metrolar hakkında gerçeği söylemediğini söyledi.
Yarım bırakılan projelerde tünellerin çökme riskiyle karşı karşıya kaldığnı ve şehir genelinde 40'a yakın tünel için güçlendirme çalışmaları yapılmadığını vurgulayan İmamoğlu "Bütün finansman sorunlarını ve finansman eksiklerini biz çözdük. 10 metro hattı inşaatını da gururla paylaştık" dedi.
"ELİNE KURAN-I KERİM ALIP SİYASET YAPANLARI ALLAH ISLAH ETSİN"
"5 YILDA ÇILDIRDILAR"
"Geldiğimizde İBB'nin metro bütçesi iflas etmişti. Gizledikleri gerçek budur. Metro finansmanını beceremedikleri için durduranlar 65 kilometreyi 8 kilometre gibi gösteriyorlar. O zaman da çaldığımızı söylediler ve o yalana aldananlar buna inandı ama milletin çoğu inanmadı. O utanç madalyası onların boynundan inmeyecek. 18 günde deli etmiştim, 5 yılda çıldırdılar.
Çocukları bile güldürecek şekilde 8 adım atıp 8 kilometre diye anlatıyor. İstanbul'un en büyük sınavı olan metro sınavını büyük başarıyla geçtik. Plansız ve israf dolu bir döneme hep birlikte son verdik. 'Metro fatihi' olmaya devam edeceğiz. Vatandaşı kum
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Asla Vazgeçmeyeceğim!2.Trump: 'Çok ciddi bir misilleme olacak'3.ABD'de üniversiteye kanlı saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var!4.Yola çıktıklarımızla beraber Yoldayız5.Yola çıktıklarımızla beraber 'Yoldayız'
6.Endonezya ağlıyor: Sel felaketinde can kaybı 1000'i aştı7.Bedenin ritmi: Günün her saatinin bir işleyişi var8.Dünyanın konuştuğu firar: Machodo'nun Venezuela'dan kaçış detayları ortaya çıktı9.Rusya Donbas'da ısrarcı10.Rusya'nın donmuş varlıklarına el konuldu: AB ile Moskova arasında hukuk savaşı başladı

Kemal Gülen
Esra Büyükcombak

Numan Yılmaz

Prof. Dr.








