İşte Türkiye'nin bugünkü gündemi
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Ocak 11 2016
Siyasetten spora ekonomiden kültüre işte Türkiye'nin bugünkü gündemi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu Libya Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Fayet Al Sarraj ile yemek yiyecek, ardından Bakanlar Kurulu toplantısına başkanlık edecek. (13.00-14.30-Ankara)
POLİTİKA
- CHP Grup Başkanvekili Levent Gök ile HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken; Ankara Tren Garı patlamasında ölenlerin ailelerini TBMM'de kabul edecek. (11.00-12.30-Ankara)
- Milli Savunma Komisyonu'nda; Gelir Vergisi Kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair kanun tasarısı görüşülecek. (15.00-Ankara)
- CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, TRT Türk Televizyonu'nda CHP'ye yönelik olumsuz yayınlar nedeniyle TRT Genel Müdürü Şenol Göka'yı ziyaret edecek. Gök ardından TRT Genel Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapacak. (13.00-Ankara)
- CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, Kayseri Milletvekili Çetin Arık ve Muğla Milletvekili Nurettin Demir ile Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal'dan oluşan heyet Diyarbakır'da incelemelerde bulunacak. (Diyarbakır)
EKONOMİ
- TÜSİAD ve Sabancı Üniversitesi İstanbul Uluslararası Enerji ve İklim Merkezi (IICEC) işbirliğiyle, 'Paris İklim Zirvesi Ardından Dünya Enerji ve İklim Görünümü' başlıklı toplantı düzenlenecek. (10.00-İstanbul)
- TÜİK, Kasım ayı Motorlu Kara Taşıtları verilerini açıklayacak. (10.00-Ankara)
- Ekonomi Bakanlığı 2016 yılı 1. çeyrek Dış Ticaret Beklenti anketini açıklayacak. (10.00-Ankara)
- TCMB, Kasım ayı Ödemeler Dengesi istatistiklerini açıklayacak. (10.00-Ankara)
DÜNYA
- İspanya'da ilk kez bir Kraliyet üyesinin yargılanacağı, 'Noos olayı' olarak adlandırılan yolsuzluk ve vergi kaçırma iddialarıyla ilgili büyük dava başlıyor. (Madrid)
- Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı Detroit'te başlayaca
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Covid aşıları öldürüyor mu? 4 yıllık araştırmanın sonuçları açıklandı2.Dünya bu iddiayı konuşuyor: ABD Maduro'yu kaçırırken kan kusturan gizemli bir silah kullandı!3.İngiliz medyası yazdı: 'Trump, Grönland için orduya talimat verdi'4.ABD'de protesto dalgası: 50 eyalette binler sokağa çıkıyor5.Maduro'dan oğlu aracılığıyla ilk mesaj: 'Ben bir savaşçıyım'

ABDULLAH AYMAZ

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







