'Kabataş yalancıları' hakkında suç duyurusu
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Ağustos 9 2021
Halkın Kurtuluş Partisi (HKP), AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da aralarında bulunduğu 25 isim hakkında "Kabataş yalanını savunduğu'' iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.
Gezi Parkı protestolarının sürdüğü günlerde Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nun gelini Zehra Develioğlu’nun Kabataş’ta belden yukarıları çıplak, ellerinde deri eldivenler, başlarında siyah bandanalar bulunan 80-100 kişilik bir grup tarafından saldırıya uğradığı öne sürülmüştü. Bu iddiaların ardından dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında “elimizde görüntüler var, bu Cuma görüntüleri açıklayacağız” demişti.
25 İSME SUÇ DUYURUSU
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Rezan Epözdemir, Terim'e neden 5 buçuk milyon TL transfer etti?2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”4.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'5.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







