Kaçamayacaksın muhterem

AKP Milletvekili Mustafa Yeneroğlu’nun gazeteci Deniz Yücel’in tutuklanmasına tepki göstermesiyle başlayan kavga giderek büyüyor.

SHABER3.COM

Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler ve Yeni Şafak yazarı Salih Tuna, Yeneroğlu’nun sözlerine tepki gösterirken, AKP Milletvekili Aydın Ünal da Yeneroğlu’na destek  vermişti.

Bunun üzerine AKP’li Yeneroğlu kendisini eleştiren Turgay Güler ve Salih Tuna’ya çok sert yanıtlar vermişti ve büyüyen bu kavga sonucunda Aydın Ünal Twitter hesabını kapatmıştı.

‘SİNSİCE ÖDEŞMEK İÇİN’

Son olarak, Yeni Şafak yazarı Salih Tuna, bugünkü yazısında Güler’e yönelik “terbiye yoksunu” ifadelerini kullanan AKP’li Yeneroğlu’na tepki gösterdi. Tuna, “Erdoğan'la sinsice ödeşmek için Erdoğan'ın yanında dimdik duran Turgay Güler gibi gazetecileri itibarsızlaştırmaya çalışmaktan vazgeçin. Hayatını, gençliklerini mukaddes davamıza adayan gazeteci kardeşlerimize, abilerimize, üstatlarımıza ancak pespaye troll sürüsüne yakışacak denli müstekreh ifadelerle saldırmak kimseye bir şey kazandırmaz.” ifadelerini kullandı.

‘KAÇAMAYACAKSIN’

Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler ise Twitter hesabı üzerinden Aydın Ünal’a göndermede bulunan iki paylaşımda bulundu. Güler, yaptığı paylaşımlarda Ünal'ın Twitter hesabını kapatmasına ilişkin "Kimlerin çocukları F...'cülerle iş ortağı bilmiyor değiliz" dedi ve "Ama kaçamayacaksın muhterem" ifadelerini kullandı. İşte Güler'in söz konusu paylaşımları:




odatv

<< Önceki Haber Kaçamayacaksın muhterem Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER