Karabıyık: AKP, 1 Kasım'da cevabını alacak


Bursa'nın Mudanya ilçesinde partisinin seçim motivasyon toplantısında konuşan CHP Bursa Milletvekili Lale Karabıyık, 7 Haziran sonuçlarını içine sindiremeyen AK Parti'nin 1 Kasım'da Türkiye'den iyi bir cevap alacağını söyledi.

CHP Mudanya İlçe Başkanlığı, ilçede 1 Kasım Erken Genel Seçimleri için seçim startı verdi. Behçetoğulları Düğün Salonu'nda gerçekleşen toplantıya, Bursa milletvekilleri Lale Karabıyık ile Ceyhun İrgil'in yanı sıra vekil adaylar, eski milletvekilleri, İl Başkanı Zafer Yıldız, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve çok sayıda partili katıldı.
CHP Mudanya İlçe Başkanı Selahattin Avcı, AKP'nin 13 yılda ekonomiyi, eğitimi, ülke barışını, dış ilişkileri, ülkenin çıkarları yerine kendi menfaatleri uğruna her şeyi dizayn ettiğini belirterek, umudun CHP'de olduğunu söyledi. Avcı, Türkiye'nin birleştirici gücü olan CHP'nin ayağı yere basan projelerle halkın derdine derman olmaya hazır olduğunu kaydetti.

İRGİL: TAYYİBAN REJİMİ YIKILACAK

Daha sonra toplantıya katılan milletvekili adayları kendilerini kısaca tanıtmalarının ardından ülkenin genel gidişatı hakkında değerlendirmelerde bulundu. CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, eski Türkiye ve yeni Türkiye söylemlerine gönderme yaparak, 1 Kasım'da tayyiban rejimini yıkmak için herkesin direniş göstermesi gerektiğini söyledi. CHP'nin gerçek sorunları tespit ettiği gibi sorunların çözümü için de üretimde bulunduğunu ifade eden Bursa Milletvekili Lale Karabıyık, 7 Haziran sonuçlarını içine sindiremeyen AK Parti'nin 1 Kasım'da Türkiye'den iyi bir cevap alacağını kaydetti. CİHAN
<< Önceki Haber Karabıyık: AKP, 1 Kasım'da cevabını alacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER