Karakola bombalı araçla hain saldırı

Diyarbakır'da PKK'lıların bomba yüklü araçla saldırı düzenlediği Mermer Jandarma Karakolu'nda, 3 asker şehit oldu, 22 asker de yaralandı.

Karakola bombalı araçla hain saldırı

Bugün saat 21.00 sıralarında Diyarbakır- Bingöl karayolu üzerinde bulunan Mermer Jandarma Karakolu’na PKK’lı teröristler tarafından bombalı araçla saldırı düzenlendi. Karakol önünde meydana gelen şiddetli patlamanın ardından teröristler uzun namlulu silyahlarla ateş açtı. Askerlerin de anında karşılık vermesiyle çıkan çatışma bir süre devam etti. Saldırıda yaralanan askerler olduğunun bildirilmesi üzerine bölgeye Diyarbakır’dan çak sayıda ambulans ile karakola takviye birlikler sevk edildi.

3 ŞEHİT, 22 YARALI

Diyarbakır- Bingöl Karayolu üzerindeki Mermer Jandarma Karakolu'na PKK'lı teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit ve yaralı sayısı arttı. Saldırıda 3 asker şehit olurken, 22 asker de yaralandı. Şiddetli patlamada karakol binasında kısmen göçük meydana geldiği ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri'nin (UMKE) de arama kurtarma çalışmalarına katıldığı belirtildi.


<< Önceki Haber Karakola bombalı araçla hain saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER