Katliam! Eşini ve 3 kızını kafalarına ateş ederek öldürdü

Okuma Süresi 3 dkYayınlanma Çarşamba, Ağustos 24 2022
Türkiye güne bu vahşetle uyandı... Şırnak'ta Hasan Karaaslan, eşini ve üç kızını uykularında pompalı tüfekle öldürdü. 40 yaşındaki cani, silahıyla birlikte polise giderek teslim oldu.
Şırnak’ın İdil ilçesinde bir aile katliamı yaşandı. Olay saat 01.30 sıralarında Yeni Mahalle Botaş Caddesi’nde bir evde meydana geldi.

İlçede mobilyacılık yapan Hasan Karaaslan, henüz bilinmeyen bir nedenle evdeki yarı otomatik tüfekle önce eşi Leyla'yı öldürdü. Ardından bahçede uyuyan kızları Derya (17), Melek (16) ile Şerife Karaaslan'ı (13) öldürdü.

Oturduğu tek katlı müstakil evin hemen bitişiğinde oturan annesinin evinin bahçesinde uyuyan bir kızı ile oğlunu da öldürmeye yönelen Hasan Karaaslan bu sırada komşuların çığlıkları ve müdahalesiyle korkup evi terk edip polise teslim oldu.

Karaaslan'ın iki oğlunun mevsimlik işçi olarak Karadeniz bölgesine fındık toplamaya gittikleri, bir oğlunun da İstanbul'da beden eğitimi öğretmenliği okuduğu bildirildi. Dört cenaze otopsi işlemleri yapılmak üzere Şırnak Devlet Hastanesine sevk edilirken, katliamı gerçekleştiren cani baba Hasan Karaaslan'ın sorgusu sürüyor.

HİZBULLAHÇI KARAASLAN'IN KUZENİ ÇIKTI

Aile katliamı yapan Hasan Karaaslan'ın, 1998'de Hizbullah terör örgütünün iç hesaplaşmasına kurban giden Salih, ağabeyi Mehmet Ali ve Hamza Karaaslan'ın amcasının oğlu olduğu ortaya çıktı.

Gaziantep'te bir pavyonda Gözde takma adıyla çalışan yapan Özgür Elmas, Hizbullah'ın Gaziantep'teki sorumlusu Salih Karaaslan ile gönül ilişkisi yaşadı. Elmas daha sonra gece hayatına veda edip Karaaslan ile evlenmeye karar verdi. Geçmişine tövbe edip kara çarşaf giyinmeyi kabul eden Özgür Elmas, Salih Karaaslan ile mutlu bir evliliğe adım atmış olsa da terör örgütü Hizbullah peşlerini bırakmadı.

İNFAZI YAPAN KÖLGE TAHLİYE EDİLMİŞTİ

Karaaslan evlilik için üst sorumlusu olan ve 91 cinayetin faili olmaktan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılıp cezası Yargıtayca onanmasına rağmen yeniden yargılama adı altında tahliye edilen Mehmet Salih Kölge'den izin istedi. Kölge ise bu evliliğe şiddetle karşı çıkarak, “Cemaat bu rezalete izin vermez. Sen Müslümansın, nasıl böyle bir kadınla evlenebilirsin. Ya bu kadını terk ed

Bu haberler de ilginizi çekebilir