'Kazaydı, insan torununu öldürür mü?'

Bahçelievler'de dün Musa D.(52) av tüfeği ile oynarken 4.5 yaşındaki torunu başından vurarak öldürmüştü. Olaydan kısa süre sonra polis tarafından gözaltına alınan zanlı, "Kazayla oldu insan torununu öldürür mü?" dedi.

'Kazaydı, insan torununu öldürür mü?'

Bahçelievler'de dün meydana gelen olayda Musa D. ikametinin içinde av tüfeği ile oynarken kazayla tetiğe dokundu. Karşısında onu seyreden 4.5 yaşındaki torunu Baran Abdi K'yı başından ağır yaraladı. Hemen hastaneye kaldırılan Baran Abdi K. bebek tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Olaydan sonra evden ayrıldığı öğrenilen dede Musa D. emniyette ki ifadesinde olayın şokunu atlatmak için parka nefes almak için çıktığını ve kaçmadığını söyledi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Musa D'yi kısa sürede parkta yakaladı. Gözaltına alınan Musa D.'nin çok üzgün olduğunu, tüfeğin kazayla patladığını ve olayın şokunu yaşadığını söylediği öğrenildi.



Emniyette ki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Musa D. basın mensuplarının kazayla mı oldu sorusuna" Kazayla oldu tabi insan torununu öldürür mü?" diye yanıt verdi.
<< Önceki Haber 'Kazaydı, insan torununu öldürür mü?' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER