KHK mağduru Covid-19'dan hayatını kaybetti
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cumartesi, Ağustos 22 2020
Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Olağanüst Hâl (OHAL) döneminde yayımladığı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile mesleğinden ihraç edilen Mahmut Karahan, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) sebebiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eski meclis üyesi ve Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden (DİSKİ) ihraç edilen Mahmut Karahan, Koronavirüs (Covid-19) sebebiyle hayatını kaybetti.
Tedavi gördüğü Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybeden 7 çocuk babası Karahan’ın cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınarak Bağlar ilçesi Yeniköy Mezarlığı’na defnedildi.
Artıgerçek'in haberine göre 57 yaşındaki Karahan’ın KOAH hastası eşi Feride Karahan'ın da aynı hastanede Koronavirüs tedavisi gördüğü öğrenildi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.5 yılda 0'dan 35'e: Bir öğretmenin patronluğa uzanan başarı hikayesi Tututanlar'da2.Tayyar muhalefete soyundu: İktidara ağır eleştirileri peş peşe sıraladı3.Bir garip 'misilleme' iddiası: Libya'ya giden THY uçağı iniş yapmadan geri döndü4.Putin: Rusya artık Ukrayna ordusunun geri çekilmesiyle ilgilenmiyor!5.Saray'dan Özel'in İHA iddiasına cevap!

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH
ÇOK OKUNAN HABERLER

5 yılda 0'dan 35'e: Bir öğretmenin patronluğa uzan...

Tayyar muhalefete soyundu: İktidara ağır eleştiril...

Bir garip 'misilleme' iddiası: Libya'ya giden THY ...

Putin: Rusya artık Ukrayna ordusunun geri çekilmes...

Saray'dan Özel'in İHA iddiasına cevap!


