Kılıçdaroğlu, saldırıya uğrayan il başkanını ziyaret etti


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Düzce il başkanına yapılan saldırıya tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, "İl başkanımıza yapılan saldırı aslında doğrudan Cumhuriyet Halk Partisi'ne yapılmış doğrudan bir saldırıdır. Bunu takip edeceğiz. Faillerini takip edeceğiz, yargı sürecini takip edeceğiz. Umarım Sayın Davutoğlu da takip eder." dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz cumartesi günü saldırıya uğrayan Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan'ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Ziyaretin ardından il başkanlığı binasında basın mensuplarının sorularını cevaplandıran CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "İl başkanımıza yapılan saldırı aslında doğrudan Cumhuriyet Halk Partisi'ne yapılmış doğrudan bir saldırıdır. Bunu takip edeceğiz. Faillerini takip edeceğiz, yargı sürecini takip edeceğiz. Umarım Sayın Davutoğlu da takip eder. Demokrasi adına biz mücadelemizi yapıyoruz, insan hakları üzerine mücadelemizi yapıyoruz. 21. yüzyılın Türkiye'sinde bir il başkanımız cadde ortasında böyle bir saldırıya uğruyorsa, bu bizim demokrasimize indirilmiş darbelerden birisidir. Bunu asla kabul edemeyiz. Takipçisi olacağız, iktidarın da bunu takip etmesini isteriz. Yargı aşamasını da takip edeceğiz" diye konuştu.

CİHAN
<< Önceki Haber Kılıçdaroğlu, saldırıya uğrayan il başkanını ziyaret... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER