Kırşehir KOM ödüllendirildi

Kırşehir KOM ödüllendirildi

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize (KOM) Şube Müdürlüğü son zamanlarda sigara ve uyuşturucu kaçakçılığı operasyonlarındaki başarısı dolayısı ile Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından arazi aracıyla ödüllendirdi.

Kırşehir KOM Şube uyuşturucu ve sigara kaçakçılığında Doğu illerinden Batı illerine geçiş güzergahında olan Kırşehir'de çok sayıda operasyon düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, sadece 2015 yılı Eylül ve Ekim aylarındaki operasyonlarda, 332 bin 230 paket kaçak sigara, 81 kilo eroin, 3 kilo esrar maddesi, 478 gram sentetik kannabinoid maddesi, 105 adet sahte para ele geçirildi. Operasyonlar sonunda 8 kişi tutuklandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Daire Başkanlığı, başarılı operasyonlar dolayısı ile Kırşehir Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü'nün de aralarında olduğu 20 ildeki ekipleri ödüllendirdi ve çalışmalarında kullanılmak üzere Kırşehir'e 2015 model 4X4 bir arazi taşıtı gönderildi.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, çetin arazi ve hava şartlarında da görevlilerin hareket kabiliyetini arttıracak aracın envantere kazandırılmasıyle, yaklaşan kış aylarındaki yeni operasyonlara katkı sağlayacağını bildirdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Kırşehir KOM ödüllendirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER