Kızılay, 'sorumlu'yu buldu! 10 kişiye uzaklaştırma
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Eylül 23 2019
Yolsuzluk iddiaları, uçuk maaş zamları ve israf iddialarına ilişkin haberler üzerine Kızılay yönetiminin çalışanlara baskı yaptığı öne sürüldü. Yönetimin basına bilgi ve belge sızdırdığı gerekçesiyle 10 çalışanına uzaklaştırma verdiği belirtildi.
Birgün'nün haberine göre Kızılay Genel Müdürü İbrahim Altan’ın geçen günlerde çalışanları toplayarak “Belge sızdıranları bulacağım, araştırıyoruz” dediği iddia edildi. Basına bilgi ve belge sızdırdığı gerekçesiyle de 10 Kızılay çalışanın işten uzaklaştırdığı, telefon ve bilgisayarlarına da el konduğu öne sürüldü. İddiaya göre, bazı telefon numaraları ile iletişime geçen personel olup olmadığı da araştırılıyor. Bilgi işlem birimi personeline iki farklı telefon numarası verilerek bu numaralarla görüşme yapılıp yapılmadığı da inceleniyor. Kurum içerisindeki bilgisayarlarda da sıkı denetim yapıldığı ve belge indiren ve dışarıya gönderen personelin olup olmadığı da tespit edilmeye çalışılıyor.
HABERLERİ YALANLAMADILAR
Kızılay yöneticisi işten çıkarılanlarla alakalı şunları söyledi: “Yapmış olduğunuz haberleri yalanlayamayan Kızılay yönetimi kurum içerisinde köstebek aramaya başlamıştı. Gerçek Kızılaycılardan aldığımız bilgi doğrultusunda Kızılay yönetimi suçsuz 10 kişiyi uzaklaştırmış. Kızılay yönetimi tarafından yapılan bu hareket bile yapmış olduğunuz haberciliğin ne kadar doğru olduğunu göstermektedir. Kızılay haksızlığa devam ettiği sürece kamuoyunu bilgilendireceğinize eminiz.”
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Covid aşıları öldürüyor mu? 4 yıllık araştırmanın sonuçları açıklandı2.Dünya bu iddiayı konuşuyor: ABD Maduro'yu kaçırırken kan kusturan gizemli bir silah kullandı!3.İngiliz medyası yazdı: 'Trump, Grönland için orduya talimat verdi'4.ABD'de protesto dalgası: 50 eyalette binler sokağa çıkıyor5.Maduro'dan oğlu aracılığıyla ilk mesaj: 'Ben bir savaşçıyım'

ABDULLAH AYMAZ

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







