Korona yasağında futbol!
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Salı, Mayıs 26 2020
Koronavirüs salgını sebebiyle liglerin iptal edildiği Fransa'nın Strasbourg şehrinde oynanan yerel maçı seyretmek için 400 taraftar akın etti. Polis toplananları dağıtmak için biber gazı kullandı.
Fransa'da en çok Koronavirüs vak'asının görüldüğü bölgelerden biri olan ve "Kırmızı Bölge" ilan edilen Strasbourg şehrinde taraftarlar yasağı deldi.
Neuhof ile Hautepierre arasında oynanan yerel maç, kimsenin beklemediği şekilde seyirci akınına uğradı ve 400 taraftar maçı seyretmek için saha kenarına geldi.

400 taraftarın seyrettiği mücadele, sağlık yetkilileri tarafından "Yasa dışı maç" olarak nitelendirildi. Duruma yerel polis müdahale etti. Polisin taraftarları biber gazı ile dağıttığı anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.
Koronavirüsün en fazla etkilediği ülkelerden birisi olan Fransa'da geçtiğimiz ay alınan karar doğrultusunda profesyonel ligler iptal edilmişti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.5 yılda 0'dan 35'e: Bir öğretmenin patronluğa uzanan başarı hikayesi Tututanlar'da2.Putin: Rusya artık Ukrayna ordusunun geri çekilmesiyle ilgilenmiyor!3.Tayyar muhalefete soyundu: İktidara ağır eleştirileri peş peşe sıraladı4.Ünlülere uyuşturucu soruşturmasında flaş gelişme: Veyis Ateş de gözaltına alındı5.Bir garip 'misilleme' iddiası: Libya'ya giden THY uçağı iniş yapmadan geri döndü

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH
ÇOK OKUNAN HABERLER

5 yılda 0'dan 35'e: Bir öğretmenin patronluğa uzan...

Putin: Rusya artık Ukrayna ordusunun geri çekilmes...

Tayyar muhalefete soyundu: İktidara ağır eleştiril...

Ünlülere uyuşturucu soruşturmasında flaş gelişme: ...

Bir garip 'misilleme' iddiası: Libya'ya giden THY ...


