Kupada erken havlu atan Belçika, internetten teknik direktör arıyor
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Aralık 15 2022
Dünya Kupası'nda grup aşamasında elenen Belçika Milli Takımı, yeni teknik direktör için internet sitesinde iş ilanı yayınladı.
Katar'da düzenlenen FIFA 2022 Dünya Kupası'nda gruptan çıkamayarak hayal kırıklığı yaratan Belçika Milli Takımı'nda teknik direktör Roberto Martinez ile yolların ayrılmasının ardından Belçika Futbol Federasyonu, internet üzerinden teknik direktörlük görevi için iş ilanı yayınladı.
Bein Sports'un aktardığına göre federasyondan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:
"Belçika Futbol Federasyonu nasıl kazanacağını bilen tam zamanlı bir milli takım teknik direktörü arıyor. Yeni milli takım teknik direktörü son derece hırslı ve üst düzeyde uluslararası deneyime sahip olmalı.
Taktik bilgisi ve içgörüleri güvenilir, doğru kişisel becerilere sahip bir antrenör arıyoruz. Aradığımız isim en iyi oyuncuları yönetebilme deneyimine ve kazanma alışkanlığına sahip olmalı.
Birbirine sıkı sıkıya bağlı bir grup oluşturmayı nasıl başaracağını bilen ve oluşturduğu takıma genç oyuncuları entegre etmeyi başaran bir teknik direktör arzuluyoruz."
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Covid aşıları öldürüyor mu? 4 yıllık araştırmanın sonuçları açıklandı2.Dünya bu iddiayı konuşuyor: ABD Maduro'yu kaçırırken kan kusturan gizemli bir silah kullandı!3.İngiliz medyası yazdı: 'Trump, Grönland için orduya talimat verdi'4.ABD'de protesto dalgası: 50 eyalette binler sokağa çıkıyor5.Maduro'dan oğlu aracılığıyla ilk mesaj: 'Ben bir savaşçıyım'

ABDULLAH AYMAZ

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







