Meral Akşener’den yastık altı altın düzenlemesine tepki
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Çarşamba, Şubat 16 2022
Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti lideri Akşener, "Hâlâ utanmadan çıkıp, yastık altı diyor. Bu sefer de, kur korumalı döviz hesaplarıyla, milletimize, dövizi ve altını bozdurma çağrısı yapıyor. Yahu insan biraz utanır. Hiç değilse, yüzü kızarır. Devletin tüm kaynaklarını tükettiniz. Merkez Bankası’nın tüm rezervlerini erittiniz" ifadelerini kullandı.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuştu.
Akşener, 6 parti liderinin görüşmesi hakkında, “Kurumsal anlamda ve fikren farklılaştıkları noktalar da olsa da 6 partinin bir araya gelmesi önemlidir. Biz İYİ Parti olarak bu toplantıyı önemli bir başlangıç olarak görüyoruz” diye konuştu.
Akşener'in konuşmasından satır başları:
* Geçtiğimiz hafta sonu sayın Kılıçdaroğlu’nun ev sahipliğinde Ankara’da yaptığımız toplantı ülke gündemine oturdu. Toplantımız büyük bir heyecan yarattı.
* Milletimiz artık ortak akıl için bir araya gelebilen, milletin ve memleketin meselelerini birbiriyle konuşabilen siyasetçiler istiyor.
“BİR GARİP RAHATSIZLIK”
*’Ben yaptım oldu’ anlayışından bıkan milletimiz, unutulan istişare kültürünün önemini görüyor. 6 siyasi parti liderinin memleket meseleleri için bir araya gelmesi önemli.
*Bu toplantı nedeniyle Cumhur İttifakı bileşenlerini bir garip rahatsızlık almış gibi görünse de biz İYİ Parti olarak önemli bir başlangıç olarak görüyoruz. Çünkü ortak aklın ışından çözümleri konuşabilmeyi aklın gereği olarak görüyoruz.
*Baştan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere toplantıya iştirak eden genel başkanlara teşekkür etmek istiyorum. Bu girişimimize destek veren aziz milletimize bir kez daha teşekkür ediyorum.
“YALANCILAR İÇİN ARTIK YATSI VAKTİ GELDİ”
* Her sıkıştığında yalana ve kutuplaşmaya sığınan AK Parti iktidarının artık elinde hiçbir bahanesinin kalmadığını biliyoruz.
*Türk ekonomisini büyük bir uyum içerisinde el ele verip batırdıkları damat bakanda b
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Buğra Gökce trajik Mehmet Akif Ersoy karşılaşmasını anlattı: 'Ağlamaya başladı hepimiz etkilendik'2.Trump'tan kritik açıklama: "Golan Tepeleri'ni İsrail'e verdim"3.Muharrem Sarıkaya işten atıldı!: Kameramanı tokatlamıştı!4.Almanya işsizlik yardımını zorlaştırıyor5.Tutuklandı: Ela Rümeysa Cebeci ifadesinden sonra nezarete alındı!
6.Savaşa hazırlanıyor: Almanya 50 milyar avroluk dev bütçe onayı7.AB'ye ilticada 'Ruanda modeli': Sığınmacılar Mısır, Fas ve Tunus gibi ülkelere gönderilecek8.'Soruşturmada 100'e yakın isim var': Kimlerin başı yanacak?9.Zelenskiy'den endişelendiren savaş açıklaması...10.Seçimin ayak sesleri: YSK Başkanı'nından saraya sürpriz ziyaret

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Buğra Gökce trajik Mehmet Akif Ersoy karşılaşmasın...

Trump'tan kritik açıklama: "Golan Tepeleri'ni İsra...

Muharrem Sarıkaya işten atıldı!: Kameramanı tokatl...

Almanya işsizlik yardımını zorlaştırıyor

Tutuklandı: Ela Rümeysa Cebeci ifadesinden sonra n...


