'Meryem Uzerli Almanya'ya geri dönecek, Türkiye defterini kapatacak'


Muhteşem Yüzyıl dizisinden 'tükenmişlik sendromu' nedeniyle ayrılan Meryem Uzerli bu kez de düşük reytingler nedeniyle zor günler geçiriyor.

Meryem Uzerli, rol aldığı Gecenin Kraliçesi dizisinin reyting sıralamalarında yükselişe geçememesi ve aldığı ücrette indirim teklif edilmesi nedeniyle diziyi bırakıp Almanya'ya dönmek istiyor.

Meydan gazetesi köşe yazarı Sema Denker bugünkü yazısını Meryem Uzerli'ye ayırdı. Denker'in köşe yazısı şöyle:

'Muhteşem Yüzyıl' döneminde çok yakın bir arkadaşım; "Buraya yaz Sema... Meryem Uzerli burada başka iş tutturamayacak... Meryem, Hürrem için çok doğru bir kasttı. Ama diğer hikayeler için onun bu ülkede karşılığı yok. Uzak gelecek Türk insanına." Haklı çıktı.

Meryem'i her hikaye içinde göremeyiz. O, hep böyle rolleri oynayacak; yurt dışından gelen kadın...

Aslında Meryem Uzerli, Türkiye'deki birçok kadın oyuncudan daha iyi. Kim ne derse desin, 'Gecenin Kraliçesi'nde iyi oynuyor. (Tek sorunu aksan. O olmasa, piyasayı siler süpürür. Bunu da belirtmek isterim yani. Kadın oyunculara nal toplatır.) Ancak bu ülkede reyting, iyi oynamakla olmuyor işte... Bir sürü etken var. Başta hikaye ve doğru kast çok önemli...

Türkiye'ye ilk geldiğinde yaşadığı hayal kırıklıkları nedeniyle Almanya'ya geri dönen Meryem, ikinci gelişinde de hüsrana uğradı. Öyleki "Hata yaptım" dedi. Yapar tabii... Kız

Alman... Türkiye'yi, buradaki sitemi bilmiyor, anlamıyor. İlişkileri bilmez, iletişimi bilmez. Onu doğru yönlendirecek olan menajeridir. Yazık ediyorlar kıza. Daha doğrusu yurt dışından gelen her oyuncuya yaptıkları fenalığı O'na da yapıyorlar.

Yahu bir menajer bu projenin, kastın yanlış olduğunu nasıl öngöremez. Bu kızı nasıl doğru yönlendiremez. Dizi yayınlandığından beri söylüyorum. Hikaye kötü, kast ise asla o işin kastı değil.

Ama herkes, "şişirilmiş balon" diye Meryem'e yükleniyor. Dizinin başarısızlığını Meryem'e bağlıyor. Oysa o işteki en iyi kişi Meryem. Kıskançlık yapmayın, görmezden gelmeyin. Haksızlık yapmayın. Bunu kendi meslektaşlarıma da söylüyorum. Vur abalıya durumu. Hababam kıza giydiriyorlar. Niye, neden?

Meryem çok seksi ve ekrandan fışkıran bir enerjisi var. Allah aşkına Murat Yıldırım'la olur mu? Kadının karşısına karizmatik, yapılı, seksapeli yüksek, aynı enerjide bir adam lazım.

Murat, Tuba Büyüküstün ile olur, Nurgül Yeşilçay ile olur. Ama Meryem'le olmaz. Sistem oldurursa da sonuç hüsran olur. Bu kadar basit yani. CİHAN
<< Önceki Haber 'Meryem Uzerli Almanya'ya geri dönecek, Türkiye defterini... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER