Michael Schumacher'den kötü haber
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Şubat 5 2016
Formula 1’in Başkanı Luca di Montezemelo, Schumacher’e yaptığı ziyaret sonrasında açıklama yaptı.

Ferrari Başkanı Luca di Montezemelo'dan, kayak yaparken yaptığı kaza sonrasında yatağa bağlı kalan ve 2 yıldır tedavi gören Formula 1 efsanesi Michael Schumacher hakkında açıklama geldi. Luca di Montezemelo açıklamasında "Haberlerim var, ancak ne yazık ki bunlar iyi haberler değil" dedi.
2013 yılında geçirdiği kayak kazasında beyin travması geçiren ve 2 yılı aşkın süredir tedavisi devam eden Michael Schumacher hakkında kötü haberler geldi.
Formula 1’in Başkanı Luca di Montezemelo, Schumacher’e yaptığı ziyaret sonrasında “Haberlerim var, ancak ne yazık ki bunlar iyi haberler değil. Hayat çok garip. Muhteşem bir pilottu ve Ferrari ile yalnızca 1999 yılında büyük bir kaza yapmıştı” dedi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vize uygulamasını kaldırıyor2.Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik krize direnemedi3.Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netleşti! İşte o anlar!4.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?5.Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvara test yaptırmıştı!
6.Kara para soruşturması saraya uzandı: Erdoğan'ın danışmanı şüpheli olarak...7.TBB Başkanı Sağkan'dan Sadettin Saran tepkisi: 'Hukuka aykırı'8.11. Yargı paketi tamam 50 Bin Mahkuma af geliyor: Siyasiler hariç9.Adli Tıp sonuçları pozitif çıkan Sadettin Saran özel bir laboratuvara test verdi!10.Bahçeli'nin düşen uçakla ilgili şüphesi ne? 'Böyle bir dönemde düşündürücü...'

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vi...

Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik kriz...

Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netl...

AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?

Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvar...


