Midilli Adası'na geçmek isteyen 17 kişi gözaltına alındı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cumartesi, Haziran 1 2019
Balıkesir’de Hizmet Hareketi’ne yakın olduğu ifade edilen 17 kişi ve beraberlerindeki 6 çocuk tekne ile Yunanistan’ın Midilli Adası’na geçmek isterken gözaltına alındı.
Çıplak Ada açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından gözaltına alınan 6'sı çocuk 23 kişinin Emniyet, Milli Eğitim, TSK, Sağlık Bakanlığı gibi farklı kurumlardan KHK mağduru olarak ihraç edildiği belirtildi.
Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen bu kişilerin, ‘cadı avı’ soruşturmaları kapsamında meslekten ihraç edilen eski polisler F.M.D., S.K., Ö.F.T., A.S.T., M.C., aranma kaydı bulunan ihraç Asteğmen H.D., ihraç edilen üsteğmen Ö.Ö., ihraç edilen öğretmenler A.K., Ş.D., H.B., M.D. (aktif), ihraç edilen doktor F.B., ihraç edilen sağlık memuru S.G., ihraç edilen katip R.Ö., aranma kaydı bulunan mühendis A.D., ihraç edilen memur A.Ö. ve L.D. oldukları tespit edildi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Enkaza ulaşıldı, kurtulan yok: Libya Genelkurmay Başkanı'nı taşıyan uçak Haymana civarında düştü!2.Suriye’de Hakan Fidan’a Soğuk Duş3.Ne mesaj taşıyor? Karadeniz'de Türk gemisine kamikaze dron saldırısı yapıldı!4.Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vize uygulamasını kaldırıyor5.Daltonlar çetesine bir soruşturma daha: Mahkeme salonunda jandarmaya saldırmışlardı!
6.Uyuşturucu Soruşturması: Emrullah Erdinç serbet7.Bahçeli'nin düşen uçakla ilgili şüphesi ne? 'Böyle bir dönemde düşündürücü...'8.Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik krize direnemedi9.Rusya cephesinden ilk açıklama: Rus İHA'larının Türkiye'de ne işi var?10.Mahkeme salonunu birbirene katmışlardı: Daltonlar'ın cezası belli oldu!

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER







