Motorine bir zam daha geliyor: Adım adım 40 TL’ye
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cumartesi, Temmuz 29 2023
Akaryakıt fiyatlarındaki yükseliş durmuyor. Motorine dün 1 lira 45 kuruş zam gelmişti ancak bir zam daha gündemde. 1 Ağustos Salı gününden geçerli olmak üzere motorinin litresinin 1 lira 7 kuruş artması bekleniyor.
Zammın ardından motorinin fiyatı İstanbul’da 36 lira 47 kuruşa, Ankara’da 36 lira 96 kuruşa, İzmir’de ise 37 lira 13 kuruşa çıkacak.
Benzin sadece son iki ayda yüzde 70; motorin ise yüzde 82 zamlanmıştı. Bu hızla devam etmesi durumunda benzin ve motorinin litresi bir kaç hafta içerisinde 40 lirayı bulacak.
Bu arada, zamlara tepki gösterenlerin kullandığı 'Düz 50' etiketi Twitter'da TT listesinde uzun süre yerini korudu.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili Lütfü Türkkan skandalı açıkladı!2.ABD donanmasını alarma geçiren olay: Yaptırımları delen gemi Türk menşeli çıktı3.İddia: ‘Erdoğan’dan vekillere ekran izni'4.AKP'li Şamil Tayyar, partisinin 'ekran' krizini anlattı: 'Artık yüzde 50+1'in kolay alınamayacağı ortaya çıktı'5.Ankara'da düşen Libya uçağının kara kutusu neden Almanya'ya gönderildi?
6.AKP'li Çavuşoğlu'nun kardeşi de var: PFDK'ya sevk edildi7.Telegram'dan tetikçi ilanına gözaltı: Lütfü Türkkan duyurmuştu!8.İstanbul Barosu Başkanı: Cezaevlerinde sadece anneler değil, çocukları da cezalandırılıyor9.Futbolda bahis skandalı: TFF 9 hakemi PFDK’ya sevk etti10.Gazze'de ağır kış: Yakıt bitti hastanelerin servisleri kapanıyor!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







