Otomobil E-5 Karayolu'nda 2 araca çarpıp takla attı: 2 yaralı


Şişli E-5 Karayolu'nda bir otomobil önünde seyreden 2 araca çarptıktan sonra takla attı. Takla atan otomobilde bulunan bir kişi ile bu otomobilin çarptığı ticari taksinin sürücüsü yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

Kaza, E-5 Karayolu Mecidiyeköy viyadüğü üzerinde saat 01.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Bakırköy istikametine ilerleyen ve içerisinde 2 kişi bulunan 34 ZG 1916 otomobil, aynı yönde seyreden İbrahim Türkoğlu'nun (37) kullandığı 34 THP 14 plakalı ticari taksiye çarptı. Aynı otomobil daha sonra Muammer Yeşil'in (26) kullandığı 34 ZJ 2278 plakalı otomobile arkadan çarparak takla attı. İsimleri öğrenilemeyen otomobil sürücüsü ile yanındaki bir kişi ters durumdaki araç içerisinde sıkıştı. Vatandaşların yardımıyla araçtan çıkartılan otomobil sürücüsünün olay yerinden kaçtığı iddia edildi.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Takla atan otomobilden yaralı olarak çıkartılan şahıs ile ticari taksinin yaralı şoförü İbrahim Türkoğlu ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Muammer Yeşil'in kullandığı 34 ZJ 2278 plakalı otomobildeki 3 kişi ile ticari takside yolcu olarak bulunan bir kişi ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde kontrol edilen şahısların hastaneye götürülmesine gerek görülmedi. Kazazedeler arasında yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesini ise polis ekipleri önledi.

34 ZJ 2278 plakalı otomobilin sürücüsü Muammer Yeşil, takla atan otomobilin önce ticari taksiye ardından da kendi aracına çaptığını iddia etti. Yeşil, araçtan çıkarttıkları otomobil sürücüsünün daha sonra olay yerinden kaçtığını iddia etti. Kaza sebebiyle E-5 Karayolu Bakırköy istikametinde trafik akışı kontrollü olarak verildi. Kazaya karışan araçların kaldırılması ve yol temizliğinin ardından trafik normale döndü. Öte yandan takla atan otomobilin içerisindeki bira kutusu dikkat çekti. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Otomobil-E-5-Karayolunda-2-araca-carpip-takla-atti-2-yarali-1946858.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Otomobil E-5 Karayolu'nda 2 araca çarpıp takla attı: 2 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER