Pfizer’in CEO’su aşı olmadığını açıkladı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Salı, Aralık 15 2020
Tüm dünyanın koronavirüs salgını nedeniyle umut bağladığı aşıların başında gelen BionTech ve Pfizer ortaklığında geliştirilen aşı, İngiltere ve ABD’den “acil kullanım onayı” almıştı.
ABD’li ilaç şirketi Pfizer'in CEO'su Alber Bourla neden henüz aşı olmadığını açıkladı. Alber Bourla, "Daha önce aşı olmama konusunda kararlıyız" ifadelerini kullandı.
Alber Bourla, ön saflarda yer alan sağlık çalışanları, huzurevi sakinleri ve personeline öncelik verilmesi konusunda Hastalık Kontrol ve Korunma Merkezleri (CDC) ile hemfikir olduğunu ve sırasını bekleyeceğini söyledi.
Bourla, daha önce eğer insanların aşıya olan güvenlerini artıracaksa önceden aşı olabileceğini belirtmişti.
İngiltere ve ABD dışında BioNTech ve Pfizer'in korona aşısına onay verilen diğer ülkeler ise Kanada, Bahreyn, Suudi Arabistan ve Meksika oldu.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Covid aşıları öldürüyor mu? 4 yıllık araştırmanın sonuçları açıklandı2.Dünya bu iddiayı konuşuyor: ABD Maduro'yu kaçırırken kan kusturan gizemli bir silah kullandı!3.İngiliz medyası yazdı: 'Trump, Grönland için orduya talimat verdi'4.ABD'de protesto dalgası: 50 eyalette binler sokağa çıkıyor5.Maduro'dan oğlu aracılığıyla ilk mesaj: 'Ben bir savaşçıyım'

ABDULLAH AYMAZ

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







