PKK şantiye bastı: 2 ölü 2 yaralı!
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Ağustos 26 2016
Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ne bağlı Dağlıca bölgesinde güvenlikli yol inşaatında çalışanların bulunduğu şantiyeye bir grup PKK'lı terörist saldırdı. Şantiyede çalışan 2 işçi hayatını kaybederken, 1'i ağır 2 işçi de yaralandı.

PKK şantiye bastı: 2 ölü 2 yaralı
Olay, bugün sabah saatlerinde Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’ne bağlı Dağlıca bölgesinde meydana geldi. Güvenlikli yol inşası yapan özel bir firmaya ait şantiyeye, bir grup PKK’lı tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.
Saldırıda şantiyede çalışan 2 işçi hayatını kaybederken, 1’i ağır 2 işçi de yaralandı. Yaralılar helikopterle Yüksekova Devlet Hastanesi’ne kalıdırılırken, PKK’lı teröristlerin yakalanması için bölgede hava destekli operasyon başlatıldı. (DHA)
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vize uygulamasını kaldırıyor2.Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik krize direnemedi3.Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netleşti! İşte o anlar!4.Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvara test yaptırmıştı!5.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?
6.Kara para soruşturması saraya uzandı: Erdoğan'ın danışmanı şüpheli olarak...7.Bahçeli'nin düşen uçakla ilgili şüphesi ne? 'Böyle bir dönemde düşündürücü...'8.Adli Tıp sonuçları pozitif çıkan Sadettin Saran özel bir laboratuvara test verdi!9.11. Yargı paketi tamam 50 Bin Mahkuma af geliyor: Siyasiler hariç10.BİM Bank geliyor: Süreç resmen başladı

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vi...

Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik kriz...

Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netl...

Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvar...

AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?


