Samsun'da vatandaş rallici oldu
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cumartesi, Eylül 18 2010
Ford Otosan tarafından başlatılan ''Neşeli Günler'' kampanyası çerçevesinde ünlü ralliciler Yağız Avcı ve Emre Yurdakul'un kullandığı yarış otomobillerine binen Samsunlu vatandaşlar, heyecanlı dakikalar yaşadı.
Kampanya çerçevesinde Samsun'a gelen 2009 Türkiye Ralli Şampiyonu Yağız Avcı ile 2008 Uluslararası Fiesta Cup Rally Şampiyonu Emre Yurdakul, Batı Park alanı helikopter pistinde hazırlanan alanda yarış otomobillerine bindirdikleri Samsunlu yarışseverlerle bir süre tur attı. Avcı ve Yurdakul'un sürdüğü yarış otomobillerine binen vatandaşların büyük heyecan yaşadığı gözlenen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.
Ani manevralarla Samsunlu yarışseverleri heyecanlandıran ünlü ralliciler de gösterilen ilgiden dolayı memnun olduklarını belirtti.
Etkinliğin Samsun'dan sonra 27 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında Elazığ'da devam edeceği öğrenildi.
AA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Türkiye'nin günlerdir konuştuğu 'Yeşil' tespit edildi: Bir katil çıktı!2.Yandaş Sabah'ın 'Susurluk' fotoğrafında Binali Yıldırım'ın kardeşi de var3.Kız Çocukları Davası'nda yargılanan kızı sebebiyle tutuklanan baba cezaevinde hayatını kaybetti4.Bu sefer Almanlar uyardı: İstanbul için 7 büyüklüğünde deprem beklentisi5.Kanser tedavisi gören CHP'li Başkan Gülşah Durbay hayatını kaybetti

ŞERİF ALİ TEKALAN

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

KEMAL GÜLEN

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







