"Sanki Ferrarici" rektör istifa etti
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Ağustos 2 2020
Siirt Üniversitesi Rektörü Murat Erman, ultra-lüks makam arabası eleştirilerine, “Sanki Ferrari. Her rektörlükte olan bir otomobil bu.” diyerek cevap vermişti.
Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa etti.
Siirt Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, Prof. Dr. Erman'ın 29 Temmuzda sağlık sorunlarını gerekçe göstererek rektörlük görevinden istifa ettiği duyuruldu.
İSRAFI "SANKİ FERRARİ" DİYEREK SAVUNMUŞTU
Murat Erman'dan boşalan Siirt Üniversitesi Rektörlüğü'ne önümüzdeki günlerde atama yapılması bekleniyor.
Siirt Üniversitesi Rektörü Murat Erman, ultra-lüks makam arabası eleştirilerine, “Sanki Ferrari. Her rektörlükte olan bir otomobil bu.” diyerek cevap vermişti.
Başarı sıralamasında 108 devlet üniversitesi arasında 90'ıncı sırada yer alan Siirt Üniversitesi'nde rektör Murat Erma için 2019 yılı kasım ayında “süper lüks araç” ihalesine çıkılmıştı. 232 km hız yapması istenen araç milimetresine kadar tanımlandı.

İhale şartnamesinde arabanın uzunluk ve genişlik milimetrelerinden direksiyonunun kaç kollu olacağına kadar aranan özellikler tarif edildi.
Müstakbel araç için sayılan özellikler arasında “Yabancı menşeli, siyah renkli, 4×4 dizel motor, 2000 cc, en az 190 beygir güç, start stop, ısıtmalı koltuklu, uydu telefonlu, saatte 232 kilometre hız yapabilecek nitelikte ve 0’dan 100 kilometre hıza 8.2 saniyede çıkabilen” kriterleri yer aldı.
Rektörün makam aracını mesai dışında da kullanabileceği ifade edildi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Rezan Epözdemir, Terim'e neden 5 buçuk milyon TL transfer etti?2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?4.Kamu personeline nefret operasyonu: 8 ilde 20 kişi hakkında gözaltı kararı5.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'
6.Sadettin Saran gözaltındayken, Ali Koç'tan başkanlık çıkışı7.AKP affı devrede: Onbinlerce adli suçlunun cezaevinden tahliyesi başladı!8.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!9.Türkiye'nin hava savunmasını delik deşik eden İHA'lar hakkında yeni açıklama: 'Zafiyet yok!'10.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







