Sarıkaya Belediyesi'nden oto galericiler sitesi projesi


YOZGAT (CİHAN)- Yozgat'ın Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, ilçede oto galericilerin farklı noktalarda faaliyetlerini sürdürdüklerini belirterek, yapılacak galericiler sitesi ile bütün galericilerin bir araya toplayacaklarını söyledi.
Belediye Başkanı Ömer Açıkel, galerici esnafı ile toplantı yaparak, yapmayı düşündükleri oto galericiler sitesi hakkında bilgi verdi.
Açıkel, projenin hayata geçirilmesinin Sarıkaya'ya çok şey katacağını ve ilçe merkezini büyük ölçüde rahatlatacağını belirtti. Açıkel, "Bu sayede oto alım satımı için ilçemize gelen insanların daha rahat bir şekilde diledikleri esnafa ulaşabilme imkanına kavuşacak. Yine ilçe merkezinde bulunan galerilerden özellikle bu işyerlerimizin üzerinde ki binalarda yaşayan vatandaşların da sıkıntılarını gidermiş olacaktır" dedi. İlçede bir araba pazarı oluşacağını ifade eden Başkan Açıkel, "Galericilerin bir sitede toplanmasıyla birlikte ilçe merkezimiz araç konusunda oldukça rahatlayacaktır."diye konuştu.
Toplantıya katılan yaklaşık 30 galerici, projeye hem kendilerinin hem de Sarıkaya'nın ihtiyacı olduğunu belirterek Belediye Başkanı Açıkel'e teşekkür ettiler
CİHAN
<< Önceki Haber Sarıkaya Belediyesi'nden oto galericiler sitesi projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER