Savcılar zalimlikte sınır tanımadı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cumartesi, Ağustos 14 2021
Savcılar zalimlikte sınır tanımadı: Ölümü bekleyen çocuğun, babasını son kez görmesine izin vermediler
Ege Üniversitesi’nde yoğun bakımda tedavi gören 11 yaşındaki Ömer Faruk Turan’dan doktorların ümidini kestiğini belirten HDP Kocaeli Milletvekili ve İnsan Hakları Savunucu Ömer Faruk Gergerlioğlu, çocuğun son kez cezaevinde bulunan babasıyla görüşmesine izin verilmediğini duyurdu.
‘ZALİMLİKTE SINIR YOK’
Doktorların ümidini kestiği 11 yaşındaki çocuğun son kez babası Murat Turan ile görüştürülmesi için İki başsavcı vekili ile görüşmesine rağmen izin çıkmadığını kaydeden Gergerlioğlu, “Zalimlikte sınır yok” diyerek tepki gösterdi.
Gergerlioğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “11 yaşındaki Ömer Faruk Turan’dan Ege Üniversitesi yoğun bakımda, kalp nakli yapılması bile düşünülmeyecek halde, ümit kesilmiş. Manisa Cezaevi’ndeki babası Murat Turan’ın çocuğunu son kez görmesi için görüştüğüm 2 ayrı başsavcı vekili de izin vermedi!!!” ifadelerini kullandı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Covid aşıları öldürüyor mu? 4 yıllık araştırmanın sonuçları açıklandı2.Dünya bu iddiayı konuşuyor: ABD Maduro'yu kaçırırken kan kusturan gizemli bir silah kullandı!3.İngiliz medyası yazdı: 'Trump, Grönland için orduya talimat verdi'4.ABD'de protesto dalgası: 50 eyalette binler sokağa çıkıyor5.Maduro'dan oğlu aracılığıyla ilk mesaj: 'Ben bir savaşçıyım'

ABDULLAH AYMAZ

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







