Şehzadeler Belediyesi'nde 147 memur için sosyal denge sözleşmesi imzalandı


Manisa Şehzadeler Belediyesi ile Belediye ile Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) arasında, 147 memur için, sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

Belediyede düzenlenen imza törenine; Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, Bem-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Faruk Karaca katıldı.

Şehzadeler Belediyesi'nde çalışan memurların refah seviyelerinin arttırılması adına önemli bir sözleşmeye imza atıldığını belirten Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı, "Şehzadeler Belediyesi'nde tarihi bir günü hep birlikte yaşadık. Özellikle memur arkadaşlarımızın refah seviyelerinin arttırılması noktasında belediye başkanımızın da katkılarıyla güzel bir motive yapmış olacağız. Bu sayede çalışan arkadaşlarımızın da performanslarının daha çok aratarak halkımıza çok daha iyi hizmet sunacaklarına inanıyorum. Bu toplu sözleşmenin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Değerli başkanımıza da hem çalışanlarımız hem de sendikamız adına çok teşekkür ediyorum." dedi.

Sosyal denge ücretlerini en yüksekten ödediklerini ifade eden Şehzadeler Belediyesi Başkanı Ömer Faruk Çelik ise "Belediyemizde görev yapan 147 memurumuzu kapsayan sosyal denge sözleşmesini imzaladık. Bugün imzaladığımız sözleşme kapsamında 843 TL brüt, 690 TL net olmak üzere memurlarımız aylık sosyal denge ücreti almış olacaklar. Personelimizin maaşlarında da bu ciddi bir iyileştirme anlamına geliyor ki belediye olarak biz bu ücreti en yükseğinden ödüyoruz. Yine bu sosyal denge sözleşmesi kapsamında memurlarımıza 143 TL'de yemek parası ödemiş olacağız. Biz memurlarımıza bu sosyal denge ücretlerini imkansızlıklar içinde öderken memur kardeşlerimizden daha fazla çaba, gayret ve özveri beklediğimizi, hizmet beklediğimizi ifade etmek istiyorum. Sözleşmenin bütün memurlarımıza hayırlı olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

Bem-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Faruk Karaca da şunları söyledi: "Şehzadeler Belediyesi yeni kurulan bir belediye olmasına rağmen 2014 yılında başkanımızdan böyle bir talepte bulunduğumuzda, kendisi her zaman çalışandan yana olduğunu bize her zaman ifade etmiştir. Yeni kurulan bir belediye olmasına rağmen Şehzadeler Belediyesi'nde çalışan memur arkadaşlarımız bu konuda ki ücreti en yükseğinden alıyorlar. Bu yeni imzalanmış olan sosyal denge sözleşmesinin hem belediyemize hem de memur arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum."Cihan CİHAN
<< Önceki Haber Şehzadeler Belediyesi'nde 147 memur için sosyal denge... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER