Sel yol kapattı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazar, Haziran 19 2016
HAKKARİ'nin Çankalı Köyü'nde etkili olan yağmur sele yol açtı. Sel nedeniyle köyün içinden geçen Hakkari-Van karayolu bir süre ulaşıma kapandı. Karayolları ekiplerinin yaptığı çalışma sonrası yol yeniden trafiğe açıldı.

Merkeze 15 kilometre uzaklıkta bulunan Çanaklı Köyü'nde bugün akşam saat 17.00'de etkili olan sağanak yağış sele dönüştü. Sel sularıyla birlikte gelen çamur ve kayalar Çanaklı köyü içerisinden geçen Hakkari-Van karayolunu trafiğe kapattı. Van'dan Hakkari'ye, Hakkari'den Van'a giden araçlar yolda mahsur kaldı. Karayoları ekiplerinin yaptığı çalışma sonrası yol 3 saat sonra kontrollü olarak trafiğe açıldı.
Öte yandan Van'ın Çatak İlçesi'nde etkili olan yağmur, Çatak İlçesi ile Siirt'in Pervari ilçesinin yolunu trafiğe kapattı. Belediye ekipleri sel sonrası yol açma çalışması başlattı.
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Covid aşıları öldürüyor mu? 4 yıllık araştırmanın sonuçları açıklandı2.Dünya bu iddiayı konuşuyor: ABD Maduro'yu kaçırırken kan kusturan gizemli bir silah kullandı!3.İngiliz medyası yazdı: 'Trump, Grönland için orduya talimat verdi'4.ABD'de protesto dalgası: 50 eyalette binler sokağa çıkıyor5.Maduro'dan oğlu aracılığıyla ilk mesaj: 'Ben bir savaşçıyım'

ABDULLAH AYMAZ

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







