Silifkeli avcılar AVBİS konusunda bilgilendirildi


Silifke Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü, Belediye Kültür Merkezinde Av Yönetimi Bilgi Sistemi (AVBİS) ile ilgili panel düzenleyerek üye avcıları bilgilendirdi.

Panele Mersin Av Yaban Hayatı ve Milli Parklar Şube Müdürü Ahmet Çörtük, Silifke Av ve Yaban Hayatı ve Milli Parklar Şefi Sezai Altuntaş, Doğu Akdeniz Avcılık ve Atıcılık yönetim kurulu üyesi ve Tarsus Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Tufan Dokucu, Silifke Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Süleyman Uğur ve çok sayıda Silifkeli avcı katıldı.

Açılış konuşması yapan Silifke Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Süleyman Uğur, "Üyelerimiz, avcılığın yanı sıra ileri düzeyde atıcılık sporu da yapıyor. İleriki günlerde okçuluk atışı sporuna başlayacağız. Bugünde Av Yönetimi Bilgi Sistemi (AVBİS) ile ilgili sunumlar için toplandık. Avcılarımız daha bilinçli ve kurallara uygun av yapmaları için bilgilendirdik. Av Yönetimi Bilgi Sistemi (AVBİS) ile ilgili problemler olursa her zaman beni veya yönetim kurulu arkadaşlarımı arayabilir bilgi alabilirsiniz. Katılımlarından dolayı tüm üye avcılarımıza teşekkür ederim." dedi.

Mersin Av Yaban Hayatı ve Milli Parklar Şube Müdürü Ahmet Çörtük ise "Yeni avcılık sistemi tüm ülke genelinde uygulanmaya geçti. Avcılarımız bundan sonra kurallara ve yönetmeliklere uygun avcılık yapmaları gerekiyor. Avcılarımızın yeni sezonda avlanırken daha dikkatli olmalarını kurallara uymalarını istiyoruz." diye konuştu.

Doğu Akdeniz Avcılık ve Atıcılık yönetim kurulu üyesi ve Tarsus Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Tufan Dokucu slayt gösterileriyle sunum yaparak Silifkeli avcıları bilgilendirdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Silifkeli avcılar AVBİS konusunda bilgilendirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER