Ömer Üründül haberi şoke etti (!)

Dünya Kupası'nda yorumculuk yapan Ömer Üründül haberi, bütün futbolseverlerde şaşkınlığa yol açtı..

Ömer Üründül haberi şoke etti (!)

Brezilya'daki Dünya Kupası karşılaşmalarında yayıncı kanal TRT'de yaptığı yorumlarla futbol keyfine katkı yapan Ömer Üründül, final karşılaşmasında olmayacağını açıkladı.

2014 Dünya Kupası bol gollü ve heyecanlı maçlarıyla devam ederken, 12 Haziran'da başlayan muhteşem organizasyonda 13 Temmuz Pazar günü saat 23:00'te oynanacak olan Almanya - Arjantin finali ile son bulacak.

TRT'de Dünya Kupası'nın değişmez ismi olan yorumcu Ömer Üründül 9 yıl sonra bir Dünya Kupası finalini kaçıracak ve bu karşılaşmada yorum yapamayacak.

Daha önce "İki takım da gol atamazsa berabere biter. Eğer kaçırmasaydı, goldü!, Sahada 22 kişi var,  Bu gol olsa, bir farklı öne geçeceklerdi" benzeri sözleriyle eleştirilere neden olsa da Ömer Üründül,  futbolseverleri gülümsetmeyi başarması açısından vazgeçilmezler arasında yer alıyor..

Üründül'ün final maçında olmayacağının duyurulması üzerine Sosyal medyada ilginç paylaşımlar yapıldı. Kimi bu duruma üzülüp TRT'yi eleştirirken, kimi ise olayı esprilere döküp mutluluk mesajları paylaştı..
<< Önceki Haber Ömer Üründül haberi şoke etti (!) Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER