Suriye sınırında hareketlilik
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Ağustos 5 2019
Şanlıurfa'nın Suriye sınırındaki Akçakale ilçesinde askeri hareketlilik yaşandığına dair gelirken, şehrin hemen bitişiğinde Suriye tarafında yer alan Tel Abyad’daki YPG bayrakları indirildi.
Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi ile bitişik yerleşim yeri olan Suriye tarafındaki Tel Abyad’da bölgeyi kontrol altında tutan YPG'nin bayrakları indirildi.
YPG bayraklarının bugün öğleden sonra indirildiği bildiriliyor. Akçakale’den rahatlıkla görülen bayrağın yerine başka bir bayrak ya da flama ise asılmadı.
ERDOĞAN "FIRAT'IN DOĞUSUNA GİRECEĞİZ" DEMİŞTİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Bursa'da yaptığı konuşmada Suriye'nin kuzeyine dair, "Biz Afrin'e girdik, Cerablus'a da girdik, biz El Bab'a da girdik. Şimdi de Fırat'ın doğusuna gireceğiz. Biz bunu Rusya'yla da paylaştık, Amerika'yla da paylaştık. O bölgede güvenlik koridoru oluşmalı." demişti.


Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Covid aşıları öldürüyor mu? 4 yıllık araştırmanın sonuçları açıklandı2.Dünya bu iddiayı konuşuyor: ABD Maduro'yu kaçırırken kan kusturan gizemli bir silah kullandı!3.İngiliz medyası yazdı: 'Trump, Grönland için orduya talimat verdi'4.ABD'de protesto dalgası: 50 eyalette binler sokağa çıkıyor5.Maduro'dan oğlu aracılığıyla ilk mesaj: 'Ben bir savaşçıyım'

ABDULLAH AYMAZ

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







