Tartışılan pozisyon penaltı mı değil mi ?
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Pazartesi, Ekim 31 2016
Konya deplasmanından sonra zirveden uzaklaşmamak için Karabük maçını da kazanmak zorunda olan Fenerbahçe tartışmalı bir penaltı ile öne geçince farklı galibiyete gölge düştü.

Kadıköy'deki maçın 18. dakikasında Karabükspor ceza sahasında havalanan topa birlikte yükselen Skulason ile Mehmet Topal'ın mücadelesinde hakem Fırat Aydınus, Skulason'un rakibini çektiğini ve sağ ayak bileğine temas ederek düşürdüğünü göstererek penaltı noktasına gitti.
Vuruşu kullanan Robin van Persie topu ağlara gönderip takımını 1-0 öne geçirdi.
Penaltıya itiraz edip sarı kart gören Ceyhun, 29. dakika Lens'e yaptığı faul sonrası ikinci kırmızı karttan oyun dışında kaldı. Bu dakikadan sonra mücadele Fenerbahçe için daha da kolaylaştı ve farklı galibiyet geldi.
Karabükspor cephesi tepkili...
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tudor, "Penaltı ve ardından kırmızı kart oyunun neticesini tayin etti" derken Kulüp başkanı Ferudun Tankut ise
"Futbolcu arkadaşlar ısrarla penaltı olmadığını söylüyor. Ben, sonuca takılmıyorum. 5-0 değil, 7-0 yenilelim ama eşit şartlarda oynayalım. Şartlar eşit değildi. Hocam (Fırat Aydınus) maçtan sonra seyrederse bu gece uykusunun kaçacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.
Penaltının pozisyonunun kahramanlarından Skulason ise kesinlikle penaltı olmadığını belirterek "Hakem oyuncuların duyguları olduğunu bilmeli, bir anda sarı kartlarla bizi sindirmemeliydi" açıklamasını yaptı.
Topal: "Bence penaltıydı"
Fenerbahçe'nin kazandığı penaltı ile ilgili konuşan Mehmet Topal, 'Topu kontrol ettiğimde zaten sağ omzumdan sanırım çekip bıraktı. Ben topu kontrol ettim vuracağım anda da sağ bileğimde darbe hissettim. Bence penaltıydı diyebilirim. Darbe hissetmeseydim kontrol ettiğim topa vurabilirdim. Yanılmıyorsam altıpasın da içerisindeydim. Fırat hoca da öyle gördü, öyle karar verdi. Bence de penaltıydı diye düşünüyorum.
HAKEM HOCALARINDAN SADECE TOROĞLU "PENALTI" DEDİ
Tartışmaları süren pozisyon il
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Covid aşıları öldürüyor mu? 4 yıllık araştırmanın sonuçları açıklandı2.Dünya bu iddiayı konuşuyor: ABD Maduro'yu kaçırırken kan kusturan gizemli bir silah kullandı!3.İngiliz medyası yazdı: 'Trump, Grönland için orduya talimat verdi'4.ABD'de protesto dalgası: 50 eyalette binler sokağa çıkıyor5.Maduro'dan oğlu aracılığıyla ilk mesaj: 'Ben bir savaşçıyım'

ABDULLAH AYMAZ

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







