Facebook'tan kullanıcıları memnun edecek özellik

Facebook'un geliştirdiği yeni özellik kullanıcılar memnun edecek. Bakın Facebook'un bu özelliği ile neler yapılabilecek.

Facebook'tan kullanıcıları memnun edecek özellik

Facebook'un henüz test aşamasında olduğu grafik arama adlı yeni özelliği, yapılan açıklamalar ile etkileyici ve mükemmel oldu.

Buna göre Facebook kullanıcıları, grafik arama özelliğini kullanarak, durum güncellemelerini, Facebook duvarında paylaşılan yayınları ve haklarında yapılan yorumları arayabilecekler. Örneğin merak ettiğiniz bir dizi için ismini yazarak o dizi hakkında yapılan yazıları ve yorumları görebileceksiniz. Kullanıcıların ilgi alanlarına göre çok daha fazla sonuç bularak takip edebilmesini sağlayamaya çalışan Facebook'un bu yeni özelliği oldukça etkileyici.

Dünyanın en popüler ve en çok kullanılan sosyal medya sitesi olan Facebook, kullanıcıların kaçırdıkları TV programlarını, dizileri, oyun vb. ilgilerini çeken her şeyi kolayca Facebook üzerinde bulmasını sağlayan özellik kısa süre gelmesine rağmen büyük güncellemeler gerçekleştirilerek mükemmel oldu denebilir.

Grafik aramasının yeni özelliklerini kullanarak, Facebook ekranınızın en üstünde olmasanız bile istediğiniz bir etkinlik ve ilginizi çeken bir şey hakkında arama yaparak sonuçlara ulaşabiliyorsunuz. Diğer popüler sosyal medya sitelerinden olan Twitter ile bunu kolayca gerçekleştirebilmek henüz mümkün değil.

Pazartesi'den itibaren denenmeye başlanan özellikler, grafik aramayı test eden kullanıcıların sadece bazılarında aktif olacak. Özellikleri deneyen kullanıcılar sadece kendileri ile paylaşılan yazılar hakkında arama gerçekleştirebilecek. Gerekli testler ve düzenlemeler yaptıktan sonra özelliğin tüm kullanıcılar için aktif olması bekleniyor.

<< Önceki Haber Facebook'tan kullanıcıları memnun edecek özellik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER